Omzetting van uw rechtsbijstandverzekering naar DAS voor de Zorg- beroep en praktijk

Wij hebben u in een brief geïnformeerd over de omzetting van uw huidige rechtsbijstandverzekering naar DAS voor de Zorg - beroep en praktijk. Op deze pagina vindt u informatie over de verschillen tussen uw huidige en uw nieuwe verzekering.

U vindt uw overzicht(en) ook hieronder als download. Kijkt u even op uw vorige polisblad om te zien wat uw huidige verzekering is, zodat u het juiste verschillenoverzicht bekijkt.

Uw huidige verzekering is:

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Bent u ook privé verzekerd voor rechtsbijstand?

Heeft u in combinatie met uw huidige rechtsbijstandverzekering voor zorgprofessionals ook een particuliere dekking afgesloten? Dan is deze verzekering omgezet naar DAS voor Particulieren Totaal.

De belangrijkste verschillen met uw huidige particuliere verzekering vindt u in de onderstaande overzichten. Kijkt u even op uw vorige polisblad om te zien wat uw huidige verzekering is, zodat u het juiste verschillenoverzicht bekijkt.

Uw huidige verzekering is:

Gebruik de pijltjes toetsen om alle producten te zien.

Heeft u vragen over uw verzekering?
Heeft u vragen over de omzetting van uw verzekering(en) of over de verschillen tussen uw huidige en nieuwe dekking? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur. Hij of zij helpt u graag verder.

Heeft u een juridische vraag?

Als u een juridische vraag heeft of een advies wilt, staat DAS voor u klaar. U kunt onze juridisch specialisten voor de zorgsector bereiken via het Juridisch Servicecenter. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur via telefoon 020 651 8815.