Terug naar het overzicht

Podcasts

Verschillende collega's praten je in podcasts bij over diverse juridische onderwerpen die spelen in coronatijd, zoals loonoffers, privacy en huurcontracten. Ook maakten we een speciale podcast voor sportbonden en sportverenigingen.

Alle podcasts

16 apr 2021 4 min leestijd

Wat als ik mijn loon niet heb ontvangen

Betaalt je werkgever niet of te laat? Als je gewoon werkt, heb je er in principe recht op dat je salaris volgens afspraak wordt gestort. Gebeurt dat niet? Beluister dan hier wat je kunt doen.
Lees verder
7 jan 2021 3 min leestijd

Wat als je gaat scheiden, wat moet er dan allemaal geregeld worden?

Een scheiding is altijd ingrijpend en emotioneel. Hoe verdelen jullie bezittingen en schulden, wie gaat voor de kinderen zorgen en hoe regel je het financieel? Duidelijke afspraken maken het niet minder emotioneel, maar wel makkelijker.
Lees verder
17 dec 2020 4 min leestijd

Wat als ik langere tijd ziek ben en onder druk word gezet door mijn werkgever?

Onder druk worden gezet is een vervelende situatie en dat moet je direct bespreken met zowel je werkgever als de bedrijfsarts. Ontdek wat je rechten zijn in deze mini podcast.
Lees verder
15 okt 2020

Reorganisatie in crisistijd - podcast

Collega's Carolien Lasonder en Pascal Besselink in gesprek over hoe werkgevers een noodzakelijke reorganisatie het beste kunnen aanpakken.
Lees verder
16 jul 2020

Bijstand in sportief lastige tijden

Lees verder
30 jun 2020

Let op je privacy -podcast

Collega Carolien Lasonder geeft praktische tips hoe je als bedrijf verantwoord omgaat met privacy en de AVG
Lees verder
24 jun 2020

Bijstand in sportief lastige tijden - podcast

Collega Carolien Lasonder was op ALL sports radio in gesprek over het belang van sport en hoe sportverenigingen het hoofd boven water kunnen houden in deze coronatijd
Lees verder
15 mei 2020

Verplichte huurverlaging

Lees verder
15 mei 2020

Verplichte huurverlaging - podcast

Collega Christa Verploeg legt uit wat de rechten en plichten zijn van commerciële huurders en verhuurders in coronatijd.
Lees verder