Terug naar het overzicht

Nieuws

Bekijk onze laatste nieuwsberichten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze woordvoerder Mireille Detrixhe via 020 651 72 00. Mailen kan ook via communicatie@das.nl.

Laatste nieuws

26 sep 2022 3 min leestijd

Vraag het DAS-dag: de meeste vragen over wonen en werk

Voor het vijfde jaar op rij organiseerde DAS de jaarlijkse Vraag het DAS-dag. Consumenten en ondernemers konden zich inschrijven voor een gratis juridisch adviesgesprek. De meeste vragen gingen over wonen en werken.
Lees verder
3 aug 2022 2 min leestijd

DAShboard tweede kwartaal 2022

In het eerste halfjaar van 2022 kreeg DAS meer dan 62.000 meldingen van klanten. Met name contractuele zaken sprongen er uit in de eerste zes maanden.
Lees verder
6 jul 2022 3 min leestijd

DAS en insurtech Alicia maken juridische hulp ‘embedded’ toegankelijk voor zzp’ers

Als eerste juridisch dienstverlener in Nederland introduceert DAS ‘embedded’ juridische hulp. Samen met Alicia biedt DAS een innovatieve, flexibele en laagdrempelige mogelijkheid voor rechtshulp aan zzp’ers.
Lees verder
29 jun 2022 3 min leestijd

Algemene voorwaarden vooral in trek bij online documentendienstverlening van DAS

Zakelijke klanten hebben voor hun bedrijfsvoering vooral interesse in juiste en actuele algemene voorwaarden, personeelsdocumenten en privacygerelateerde documenten.
Lees verder
13 jun 2022 3 min leestijd

Mijlpaal: DAS heeft 100 advocaten in dienst

Juridisch dienstverlener DAS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: deze maand heeft DAS officieel honderd advocaten in dienst waardoor hun klanten van het begin tot het einde met hun juridisch geschil terecht kunnen bij DAS.
Lees verder
19 mei 2022 3 min leestijd

Ulrike Timmer en Robin Clements treden toe tot Raad van Commissarissen van DAS Holding

Nieuwsbericht over wijzigingen in de Raad van Commissarissen van DAS
Lees verder
17 mei 2022 2 min leestijd

DAShboard eerste kwartaal 2022

Een overzicht van de meldingen die DAS ontving in het eerste kwartaal van 2022. Belangrijke thema’s waren arbeid, wonen en consumenten. In dit DAShboard publiceert DAS de belangrijkste cijfers en trends.
Lees verder
16 mrt 2022 3 min leestijd

DAS Rechtsbijstand ondersteunt Stand Firm-verklaring

DAS Rechtsbijstand ondersteunt de Stand Firm-verklaring die op initiatief van een twintigtal advocatenkantoren eerder deze maand is opgesteld en waar steeds meer kantoren zich bij aansluiten.
Lees verder
2 mrt 2022 4 min leestijd

DAShboard vierde kwartaal 2021

Een overzicht van de meldingen die DAS ontving in het vierde kwartaal van 2021. DAS ziet het aantal onroerend goed zaken fors stijgen ten opzichte van het kwartaal daarvoor. Wonen blijft dus een belangrijk onderwerp. Ook het aantal arbeidszaken stijgt in dat kwartaal ten opzichte van het derde kwartaal. In dit DAShboard publiceert DAS de belangrijkste cijfers en trends.
Lees verder