DAS vernieuwt online portaal voor adviseurs

Het online portaal voor adviseurs MijnDAS is vernieuwd en biedt veel nieuwe functionaliteiten. MijnDAS heet voortaan DAS voor Adviseurs (adviseur.das.nl). Adviseurs kunnen via het portaal zelf offertes voor een DAS rechtsbijstandverzekering maken en een geschil melden of volgen. Het portaal biedt online inzicht in de portefeuillegegevens van adviseurs.

Wat is er verbeterd?

DAS werkt samen met adviseurs voor de verkoop van rechtsbijstandverzekeringen. Voor deze doelgroep heeft DAS het portaal verbeterd en zijn een aantal extra’s toegevoegd:

  • De adviseur ziet vanaf nu alle juridische claims van zijn klanten in één oogopslag. Het maakt dan niet uit of de verzekering provinciaal is afgesloten, via een serviceprovider, volmacht of verzekeraar;
  • De juridische dienstverlening van DAS is voortaan ook beschikbaar voor klanten die niet zijn verzekerd bij DAS maar wel hulp nodig hebben. Er is een koppeling gemaakt naar de DAS Documenten Selfservice, waardoor de adviseur eenvoudiger juridische documenten kan opstellen voor zijn klanten;
  • Testimonials, advieskaarten en andere hulpmiddelen die een adviseur gebruikt, zijn eenvoudig te downloaden;
  • Een overzichtelijk nieuwsoverzicht en -archief waar de evenementen en webinars die DAS organiseert, staan vermeld.

Duidelijk en overzichtelijk

“Ondanks alle online databronnen en mogelijkheden hebben adviseurs als geen ander de sociale leefomgeving in de vingers. Omdat zij daar zelf onderdeel van uitmaken, weten ze precies wat er speelt en wat de consument en ondernemer nodig heeft. We hebben het verbeterde portaal getoetst bij een aantal adviseurs en de reacties waren erg positief. De nieuwe site wordt als duidelijk en overzichtelijk ervaren. Zo maken we juridische hulp - ook via adviseurs - weer een stuk toegankelijker,” zegt Charles Staats, Chief Commercial Officer bij DAS.

Woordvoering