DAShboard tweede kwartaal 2022

In het eerste halfjaar van 2022 hebben klanten van DAS ruim 62.000 meldingen gedaan bij de juridisch dienstverlener. Met name contractuele zaken sprongen er uit. Zo kreeg DAS veel vragen en meldingen over energiecontracten, drukte op Schiphol, conflicten met aannemers en letselzaken. Om in te spelen op vragen van klanten heeft DAS speciale vraag-en-antwoordpagina’s gemaakt over vluchtvertragingen & -annuleringen en geschillen met aannemers. Maar ook, speciaal voor de festivalzomer, vragen & antwoorden over festivals.

Juridisch dienstverlener DAS geeft per kwartaal de belangrijkste ontwikkelingen weer in een DAShboard. Het DAShboard voor het eerste halfjaar van 2022 bevat informatie over de meest voorkomende contractuele geschillen, de verdeling van de ruim 62.000 meldingen over de verschillende juridische categorieën én de top-3 meest voorkomende zaken per juridische categorie. Het DAShboard kun je hier downloaden.

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering