Mijlpaal: DAS heeft 100 advocaten in dienst

Juridisch dienstverlener DAS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: deze maand heeft DAS officieel honderd advocaten in dienst waardoor hun klanten van het begin tot het einde met hun juridisch geschil terecht kunnen bij DAS.

 

In juli 2019 nam DAS veertig advocaten over van SRK Rechtsbijstand. Daarna is in drie jaar tijd het aantal advocaten bij de juridisch dienstverlener verdubbeld naar nu 100 advocaten in dienst. Deze groei is in belangrijke mate gerealiseerd door interne medewerkers, die een advocatenopleiding volgden of zich opnieuw hebben ingeschreven als advocaat. De juridisch dienstverlener staat inmiddels in de top 20 van advocatenkantoren in Nederland.

Hanneke Jukema (ceo van DAS): “Het is niet alleen voor onze klanten fijn als DAS ze van begin tot eind kan helpen. Voor onze mensen is het ook bevredigender. Bovendien is het een mooie doorgroeimogelijkheid voor juristen dat ze advocaat kunnen worden. Het is een belangrijke ontwikkeling in onze ambitie om als brede juridische dienstverlener onze klanten sneller en effectiever te kunnen helpen.”

Dankzij advocaten in dienst, kan DAS klanten van het begin tot het einde van een zaak bij staan. Ook bij zaken die voorheen moesten worden uitbesteed aan externe advocaten. Klanten profiteren van full service dienstverlening die in één hand is. Daardoor kunnen zij sneller en effectiever worden geholpen.

Uitbreiding van vakgebieden

Sinds 2021 heeft DAS het aantal rechtsgebieden uitgebreid waarin hun advocaten in loondienst actief zijn. De komende periode gaat de juridisch dienstverlener hiermee verder, met name op het gebied van bouwrecht, financieel recht en letselschade.

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering