Rechtsbijstandverzekering DAS voortaan ook in My TP

Adviseurs kunnen vanaf 1 juli 2020 ook bij hun vergelijkingen via My TP rechtsbijstandverzekeringen van DAS meenemen. My TP is een vergelijkingsprogramma waarmee adviseurs voor hun klanten eenvoudig en snel schadeverzekeringen van diverse verzekeringsmaatschappijen met elkaar kunnen vergelijken. DAS voor Particulieren Totaal is sinds deze week via het programma beschikbaar.

De toevoeging van DAS voor Particulieren Totaal aan My TP past in de strategische keuze van DAS om zich volledig te richten op verkoop via de adviseur (provinciaal intermediair, dan wel volmacht). Het leidt tot zichtbaarheid van DAS op de plaats en het moment dat de adviseur particuliere verzekeringen vergelijkt en sluit. Niet alleen DAS voor Particulieren Totaal wordt ontsloten via My TP, maar ook de rechtsbijstandverzekeringen van verzekeraars die met DAS samenwerken. DAS verzorgt in die gevallen de juridische dienstverlening en de begeleiding van de klant bij een juridisch conflict.

DAS voor Particulieren Totaal

DAS voor Particulieren Totaal is een unieke rechtsbijstandverzekering voor particuliere klanten, inclusief een module Werk. Klanten kunnen zelf de hoogte van de premie bepalen, door al dan niet voor een eigen bijdrage van 100, 300 of 550 euro te kiezen.

In één oogopslag vergelijken

Vergelijkingsprogramma My TP vergelijkt dekkingen en voorwaarden dusdanig, dat het niet alleen voor adviseurs overzichtelijk en inzichtelijk wordt, maar ook voor klanten. Na een eenmalige invoer zijn dekkingen en voorwaarden in één oogopslag zichtbaar. Op die manier wordt de inhoud van de verzekering leidend in de keuze en niet zozeer de premie. Uit onderzoek van DFO in mei 2020 bleek dat adviseurs My TP met een 8,4 waarderen voor gebruikersvriendelijkheid, service en snelheid.

Woordvoering