Silvia Onos nieuwe directeur Marketing & Innovatie bij DAS

Op 1 december begint Silvia Onos (1979) als directeur Marketing & Innovatie bij juridisch dienstverlener DAS. Zij wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en innovatiewerkzaamheden.

Onos werkt sinds 2016 bij DAS. Zij heeft zich vooral ingezet voor het meer centraal stellen van de klant en het verbeteren van de dienstverlening. Vanaf 2020 is zij verantwoordelijk voor de innovatie bij DAS. Onos werkte eerder bij Achmea. Zij heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan in verschillende rollen op het gebied van sales, marketing en innovatie.

Verder bouwen aan passende oplossingen

Onos gaat zich bij DAS richten op het nog toegankelijker maken van juridische hulp voor consumenten en ondernemers. Basis is de inzet van innovatieve technologie en data. Daarnaast bouwt zij verder aan DAS als verzekeraar en juridisch dienstverlener. Daarbij spelen on-demand-hulp en preventie een grote rol. Het draait daarbij om het bieden van een passende oplossing voor de klant, in samenwerking met legal-techbedrijven, platformen en distributiepartners.

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering