Traktatie voor trouwe klanten van DAS

‘Een bijzondere mijlpaal. Daar mag wat ons betreft ook best de nodige aandacht aan besteed worden. De samenwerking met DAS is net zo lang als de plezierige samenwerking met Van Roekel Assurantiën, zegt Wim Stam.’ Melktransport Stam uit Zoelen is al 55 jaar klant van DAS. Reden om ze, samen met Van Roekel Assurantiën, in het zonnetje te zetten.

 

Chief Commercial Officer (CCO) bij DAS Charles Staats bedankte niet alleen Melktransport Stam persoonlijk voor hun loyaliteit en vertrouwen in DAS maar ook Van Roekel Assurantiën voor de prettige samenwerking de afgelopen 55 jaar. ‘Ik vond het erg leuk om even stil te staan bij onze gezamenlijke jarenlange succesvolle samenwerking!’, aldus directeur Wilco van Roekel.

Op 15 juli 2021 bestaat DAS 58 jaar. Reden genoeg om te trakteren. Naast Melktransport Stam ontvangen ruim honderd andere klanten van DAS die al meer dan 50 jaar een rechtsbijstandverzekering hebben, een traktatie en een bedankje voor hun vertrouwen in DAS.

‘Juist nu in coronatijd blijkt een rechtsbijstandverzekering belangrijk. Het was, is en blijft belangrijk dat consumenten en ondernemers juridische hulp krijgen als ze het nodig hebben. Dat DAS zulke trouwe klanten heeft, is veelzeggend en ons veel waard. Van oudsher spelen regionale intermediairs hierin een belangrijke rol. De distributie van onze diensten verloopt immers via assurantiekantoren, serviceproviders en volmachten. Ik hoop dat wij nog heel veel klanten kunnen blijven bedanken voor hun loyaliteit.' , zegt Charles Staats.