Ulrike Timmer en Robin Clements treden toe tot Raad van Commissarissen van DAS Holding

Ulrike Timmer is per 15 februari 2022 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van DAS Holding N.V. Zij is werkzaam bij grootaandeelhouder ERGO en neemt de plaats in van James Henderson die per 1 augustus vorig jaar is afgetreden. Robin Clements is per 22 april 2022 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van DAS Holding N.V. Hij is werkzaam bij KPN en neemt de plaats in van Rob van Holten die per die datum is afgetreden.

 

Ulrike Timmer hoofd rechtsbijstandverzekeringen ERGO

Ulrike Timmer, die inmiddels meer dan twintig jaar managementervaring heeft binnen de ERGO groep, is sinds 1 augustus 2021 als hoofd Rechtsbijstand Verzekeringen verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van ERGO in rechtsbijstandverzekeringen. Zij is eveneens voorzitter van de Raad van Commissarissen van DAS België en van DAS Spain. Hiervoor was ze actief in de reisverzekeringsbranche, onder andere als CEO van Compagnie Européenne d’Assurances in Parijs en directeur Strategy, International Business en Network Development bij ERGO Reisverzekering. Bij DAS houdt ze specifiek toezicht op strategie en corporate development.

 

Robin Clements marketeer met technologie-ervaring

Robin Clements is sinds kort Chief Marketing Officer van de consumentenmarkt binnen KPN en heeft diverse seniore directie- en bestuursrollen vervuld, met name in de telecomsector onder andere als CEO bij Telfort en Tiscali. Daarnaast heeft hij tot 2017 een aantal jaren in de directie van Centraal Beheer gezeten als directeur Commercie en Marketing. Robin is voorgedragen op basis een versterkt recht van aanbeveling van de Ondernemingsraad. Hij wordt voorzitter van de Remuneratie-, Selectie- en Nominatiecommissie van DAS. Zijn ervaring met de toepassing van technologie zal in het bijzonder bijdragen aan het toezicht op de digitale strategische ontwikkelingen.

Bijdrage aan diverse samenstelling

DAS is blij met de benoemingen van Ulrike Timmer en Robin Clements. Zij dragen bij aan een diverse samenstelling van de Raad van Commissarissen. De Raad van Commissarissen streeft naar een zodanige samenstelling dat ten minste dertig procent van de zetels door vrouwen en ten minste dertig procent van de zetels door mannen worden bezet.

Woordvoering
Woordvoering van DAS is een verzamelaccount voor een aantal collega's van DAS die communicatie verzorgen uit naam van DAS.
Meer artikelen van Woordvoering