Terug naar het overzicht

Nieuws

Bekijk onze laatste nieuwsberichten. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze woordvoerder Mireille Detrixhe via 020 651 72 00. Mailen kan ook via communicatie@das.nl.

Laatste nieuws

13 jun 2022 3 min leestijd

Mijlpaal: DAS heeft 100 advocaten in dienst

Juridisch dienstverlener DAS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt: deze maand heeft DAS officieel honderd advocaten in dienst waardoor hun klanten van het begin tot het einde met hun juridisch geschil terecht kunnen bij DAS.
Lees verder
19 mei 2022 3 min leestijd

Ulrike Timmer en Robin Clements treden toe tot Raad van Commissarissen van DAS Holding

Nieuwsbericht over wijzigingen in de Raad van Commissarissen van DAS
Lees verder
17 mei 2022 2 min leestijd

DAShboard eerste kwartaal 2022

Een overzicht van de meldingen die DAS ontving in het eerste kwartaal van 2022. Belangrijke thema’s waren arbeid, wonen en consumenten. In dit DAShboard publiceert DAS de belangrijkste cijfers en trends.
Lees verder
16 mrt 2022 3 min leestijd

DAS Rechtsbijstand ondersteunt Stand Firm-verklaring

DAS Rechtsbijstand ondersteunt de Stand Firm-verklaring die op initiatief van een twintigtal advocatenkantoren eerder deze maand is opgesteld en waar steeds meer kantoren zich bij aansluiten.
Lees verder
2 mrt 2022 4 min leestijd

DAShboard vierde kwartaal 2021

Een overzicht van de meldingen die DAS ontving in het vierde kwartaal van 2021. DAS ziet het aantal onroerend goed zaken fors stijgen ten opzichte van het kwartaal daarvoor. Wonen blijft dus een belangrijk onderwerp. Ook het aantal arbeidszaken stijgt in dat kwartaal ten opzichte van het derde kwartaal. In dit DAShboard publiceert DAS de belangrijkste cijfers en trends.
Lees verder
28 jan 2022 2 min leestijd

Opnieuw forse toename juridische geschillen met aannemers

Het aantal conflicten tussen aannemers en huiseigenaren is ten opzichte van 2020 verdubbeld in 2021.
Lees verder
12 jan 2022 4 min leestijd

DAS Holding N.V. maakt vandaag bekend dat ze haar creditmanagementactiviteiten afstoot en verkoopt aan investeerder Axiom Partners

DAS Holding N.V. verkoopt haar belangen in Cannock-EDR Holding B.V. en haar dochtermaatschappijen Cannock Incasso Rotterdam B.V., Cannock Chase Holding B.V. en al haar werkmaatschappijen en EDR, bestaande uit Economic Data Resources B.V. en DRA Debt Recovery Agency B.V. inclusief Assensia. Deze verkoop past in de strategie waarbij DAS haar kernactiviteiten versterkt.
Lees verder
11 jan 2022 4 min leestijd

Nieuwe wetten voor ondernemers in 2022: een aantal belangrijke op een rij

Met welke nieuwe of aangescherpte wetten en regelingen krijgen ondernemers in 2022 te maken? Op het gebied van consumentenkoop staan er een aantal wijzigingen op stapel, maar ook de Omgevingswet is een belangrijke nieuwkomer. Wat betekent dat in de praktijk?
Lees verder
6 jan 2022 4 min leestijd

Nieuwe wetten in 2022: een aantal belangrijke op een rij

Op het gebied van wonen en aankopen komen er twee nieuwe belangrijke wetten: de Omgevingswet en nieuw consumentenkooprecht. Daarnaast wordt huftergedrag in het verkeer aangepakt en zijn ouders beter af met nieuwe regels voor kinderopvang. Wat betekent dat in de praktijk?
Lees verder