Doe mee aan de kennisquiz tijdens het VKG Podium en win een koffiemoment bij u op kantoor!

Tijdens het VKG Podium kunt u kosteloos meedoen aan de kennisquiz van DAS* door een aantal vragen te beantwoorden. Het VKG Podium vindt plaats op 26 september 2019 in Nijkerk.

Uit  de goede inzendingen (alle antwoorden goed ingevuld)  trekt DAS drie prijswinnaars. Deze prijswinnaars ontvangen een door DAS verzorgd koffiemoment voor maximaal 25 personen op kantoor.

Wie kan meedoen en hoe doet u mee?

Alle adviseurs* die tijdens het evenement de kennisquiz invullen, kunnen meedoen. U speelt mee door de juiste antwoorden in te vullen op het antwoordblad.

Hoe wordt de prijswinnaar bepaald?

Uit de juiste inzendingen worden willekeurig drie winnaars getrokken, door middel van het gebruik van een nummergenerator van random.org.

Hoe word ik geïnformeerd?

DAS informeert u uiterlijk maandag 14 oktober 2019 als u tot  de prijswinnaars behoort. In overleg met u wordt er vervolgens een datum bepaald. Op deze datum zal de DAS accountmanager bij u op kantoor het koffiemoment verzorgen. De maximale waarde van deze prijs bedraagt 75 euro. De prijs is niet inwisselbaar voor geld.

* Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij N.V. gevestigd te Amsterdam aan de Entree 222 (1101 EE).
** Deelnemers dienen meerderjarig te zijn en werkzaam te zijn bij, of eigenaar te zijn van een assurantiekantoor in Nederland. Medewerkers van DAS Holding N.V. en haar groepsmaatschappijen zijn uitgesloten van deelname.

Lees verder