• DAS voor sport­bon­den en -ver­e­ni­gin­gen
Terug naar DAS voor de Sport

U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur. 020 651 7666

Dien­sten voor de Sport

In samenwerking met uw sportbond bieden wij onderstaande financieel-juridische diensten op maat aan.

Juridische adviesdesk voor de Sport

Als sportvereniging kunt u te maken hebben met  juridische vragen. Hebt u een vraag over de aanpassing van statuten, een verandering van het huurcontract van de accommodatie? Of een probleem met de gemeente, een sponsor of een trainer? Stel dan direct en gratis uw vraag aan de Juridische Adviesdesk voor de Sport.

Hebt u meer ondersteuning nodig dan het advies van onze juristen? Bijvoorbeeld voor  het bestuderen of opstellen van stukken of het behandelen van een juridisch geschil? Dat kan. We maken vooraf afspraken over de prijs zodat u achteraf niet wordt verrast door hoge kosten.

Stel direct uw vraag

 

 

Professioneel debiteurenbeheer

Het incasseren van contributie en sponsorgelden. Iedere sportvereniging heeft hier mee te maken. Hoe zorgt u dat uw vereniging uw geld zo snel mogelijk ontvangt, zo min mogelijk afboekt en uw leden en sponsoren zo plezierig mogelijk benadert? Wij ondersteunen u hierbij!

  • Ontwikkeld in samenwerking met sportbonden.
  • Inzicht in uw ledenbestand en vergelijk uw situatie met die van andere verenigingen.
  • Vriendelijk en efficiënt incassoproces.
Regel direct uw debiteurenbeheer

 

 

Inzicht in uw ledenbestand en betaalgedrag

DAS beschikt over een database die het betaalgedrag van uw leden inzichtelijk maakt. Hiermee krijgt u een gefundeerd beeld van uw ledenbestand, kunt u kredietrisico’s beter inschatten en kunt u zelfs uw situatie vergelijken met die van andere verenigingen in een geanonimiseerde benchmark.

Lees meer over Acceptatie