• Direct contact: Service & contact
  Direct contact?

  Maandag t/m vrijdag
  Van 08:30 tot 17:30 uur

  088 3279 800

  Bel me terug
  Snel geregeld

  De DAS OndernemersDesk: voor al uw vragen over o.a. incasso en rechtsbijstand.

  •  Uw zaak aanmelden
  •  Vordering indienen

  DAS OndernemersDesk
  Kennisbibliotheek

  Direct aan de slag met:
  •  Informatiegidsen
  •  Voorbeeldbrieven
  •  Infographics
  •  Vragen & Antwoorden

  Bekijk bibliotheek
 • 088 3279 800

DAS ontzorgt het grootbedrijf

U wilt voldoende cashflow voor uw bedrijf en u wilt uw kredietrisico’s efficiënt beheersen. Onder de entiteit DAS Legal Finance, ontzorgt DAS bedrijven bij het optimaal inrichten van de kredietketen met oog voor uw bedrijfsdoelen. Daarbij ligt onze focus en expertise op opdrachtgevers die rechtstreeks zakendoen met consumenten en bedrijven.

 • Wat doen wij voor u?
 • Wij zijn DAS Legal Finance
 • Labels van DAS

Geïntegreerde oplossingen

Inzicht in het betaalgedrag van uw klanten is cruciaal voor toekomstgericht creditmanagement. DAS Legal Finance analyseert voortdurend het betalingsgedrag van consumenten en bedrijven in Nederland. Juist hierdoor kunnen we ook voorspellen wat uw debiteuren nu en in de toekomst gaan doen. Met deze inzichten legt u het fundament voor een integrale creditmanagementstrategie die is afgestemd op uw klanten en marktomstandigheden. Resultaat: u krijgt uw geld binnen op een voorspelbaar moment en u beperkt de kredietrisico’s tot een minimum.

Klant centraal
Naast een voorspelbare financiële planning is een goede en verantwoorde omgang met uw klant van levensbelang voor uw bedrijf of organisatie. DAS Legal Finance garandeert (in de vorm van prestatieafspraken) dat uw klant betaalt én voor uw organisatie behouden blijft. Dat kunnen we met name realiseren omdat onze professionals beschikken over de juiste mix van professionaliteit, sociale vaardigheden en inlevingsvermogen in het directe contact met uw klanten.

Online economie
U en veel van onze opdrachtgevers ontmoeten hun klanten vrijwel alleen nog in een online omgeving. DAS Legal Finance biedt in dat speelveld een unieke toegevoegde waarde. Wij weten hoe het online betaalgedrag in de praktijk werkt en kennen alle juridische ins en outs die daarbij een rol spelen.

Marktleider in creditmanagement
DAS Legal Finance is marktleider en het enige bedrijf in Nederland dat onder één dak vrijwel alle oplossingen biedt op het gebied van creditmanagement. DAS Legal Finance biedt u de vereiste continuïteit voor de lange termijn.

Wij zijn DAS Legal Finance

DAS Legal Finance is de grootste geïntegreerde dienstverlener op het gebied van creditmanagement. Van bedrijfsinformatie tot herincasso. Wij zorgen ervoor dat bedrijven en consumenten op een vertrouwde wijze zaken met elkaar kunnen doen.

Als u zaken met elkaar doet, wilt u dat dat goed geregeld is. Dat geldt voor bedrijven en organisaties onderling, maar ook voor transacties met consumenten. Juridisch en financieel moet het kloppen. De creditmanagementoplossingen van DAS Legal Finance zorgen daarvoor.

DAS Legal Finance kan u in alle fasen van de kredietcyclus faciliteren. Onze oplossingen lopen uiteen van het verstrekken van bedrijfs- en consumenteninformatie tot en met herincasso. DAS Legal Finance bestaat uit ervaren en gedreven specialisten op het brede vakgebied van creditmanagement. Al deze specialisten bieden onze klanten legio voordelen, zoals de mogelijkheid van integraal creditmanagement.

Labels van DAS

DAS heeft haar marktpositie mede te danken aan de overname van een aantal vooraanstaande specialistische bedrijven in de wereld van creditmanagement. Alle onderstaande bedrijven maken deel uit van onze integrale dienstverlening. Hieronder vindt u de bedrijven die binnen het netwerk van DAS Legal Finance ook met hun eigen bedrijfsnaam ondernemen in de markt.

EDR Credit Services: geeft inzicht in het betaalgedrag en kredietwaardigheid van uw zakelijke klanten en leveranciers en geeft een geautomatiseerde risico-inschatting van consumenten die zaken willen doen met uw organisatie.

Bos Incasso, DAS incasso Rotterdam en Cannock Chase: voor alle incassovraagstukken om zo uw onbetaalde facturen sneller te kunnen innen.

X-PACT: verzorgt onder de DAS paraplu Co- en outsourcing, facturatie en debiteurenbeheer.

B&D Juristen: Juridisch specialisten met kennis van uw branche.