Aanmaning van DAS Incasso Rotterdam ontvangen?

Wanneer u een aanmaning van DAS Rotterdam ontvangt, betekent dit dat DAS Rotterdam een vordering tegen u in behandeling heeft gekregen van één van haar opdrachtgevers.

Wat moet u doen?
Als u een aanmaning heeft ontvangen, is het altijd belangrijk om direct te betalen. Doet u dat niet? Dan kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Bespaar uzelf de tijd én het geld door de aanmaning tijdig te betalen.

U kunt het bedrag dat op de aanmaning staat overmaken aan DAS Incasso Rotterdam via een overschrijving onder vermelding van uw dossiernummer.
Hiervoor heeft u de volgende betalingsmogelijkheden:

 1. Betalen via iDEAL:
  • U kunt uw vordering direct op deze site betalen via iDEAL.
  • Als u van ons een aanmaning per e-mail heeft ontvangen, dan kunt u ook gebruik maken van de iDEAL betaallink in deze e-mail

   Betaal met iDEAL

 2. Betalen via Internetbankieren:
  Wilt u het bedrag overmaken met internetbankieren? Neem dan het betalingskenmerk over wat op de aanmaning staat.

 3. Betalen met Acceptgiro:
  Indien u uw incassobrief per post heeft ontvangen, kunt u gebruik maken van de aangehechte acceptgiro om over te gaan tot betaling.

 4. Betalen via betalingsregeling:  
  Indien u een betalingsregeling wilt treffen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur op telefoonnummer: (010) 205 1740. U kunt ook via het contactformulier uw verzoek indienen.

 

Bent u het niet eens met de vordering?
Wanneer u het niet eens bent met de vordering, neemt u dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 - 17.30 uur op telefoonnummer: (010) 205 1740. U kunt ook via het contactformulier uw reactie kenbaar maken.

U bent verhuisd of de ontvangen aanmaning is niet voor u bestemd.
Wanneer de aanmaning niet op het juiste adres is bezorgd of u wenst de correspondentie voortaan op uw nieuwe adres te ontvangen, verzoeken wij u dit aan ons kenbaar te maken via ons contactformulier.


Incasso Keurmerk van DAS