Naar Das.nl

DAS Zeker

De eerste creditmanagementverzekering van Nederland

In de ideale wereld betalen klanten keurig op tijd. De werkelijkheid is vaak anders. Te laat betalen, in delen betalen, helemaal niet betalen....  In samenwerking met Atradius biedt DAS u een unieke oplossing: DAS Zeker. Een alles-in-één product dat al uw zorgen rondom de omgang debiteuren wegneemt. Inclusief incasso, rechtsbijstand, debiteurenbeheer en toegang tot bedrijfsinformatie. Verzekerd van betaling, daar kiest u toch ook voor?


 

 

Vraag nu een adviesgesprek aan
Wat is DAS Zeker?

DAS Zeker is de eerste creditmanagementverzekering in Nederland waarmee u het risico verzekert dat uw rekeningen niet worden betaald. Het gaat om de betaling van openstaande facturen van uw klanten uit de Benelux en Duitsland. DAS Zeker neemt u al het werk uit handen en daarmee bespaart u veel geld, tijd en ergernis. Maar bovenal voorkomt DAS Zeker een financiële tegenvaller wanneer uw factuur niet wordt betaald. U bepaalt daarbij zelf welke facturen u aan ons overdraagt. U kent uw klant tenslotte het beste.

Wat u verder moet weten over deze verzekering
In de polisvoorwaarden leest u waarvoor u bent verzekerd. Dan weet u precies wat onze afspraken zijn. Hebt u bijvoorbeeld een conflict dat is ontstaan vóórdat u deze verzekering bij ons afsloot? Dan bent u voor dat conflict niet verzekerd. Lees de polisvoorwaarden goed door! Of vraag ze bij ons op.

Voordelen van DAS Zeker
 • One-stop-shop oplossing voor al uw betalingsvraagstukken en cashflowproblemen
 • Verzekerd van juridische bijstand bij betalingsgeschillen
 • Als uw klant alsnog niet betaalt, vergoeden wij op voorhand tot 90% van de vordering
 • Tegen een vast laag tarief

Eindelijk geen zorgen meer over het betaald krijgen van mijn rekeningen. En net zo belangrijk: vorderingen overdragen is een kwestie van een paar muisklikken.

Frank Lagers
Eigenaar transportbedrijf
 • Hoe werkt het?
 • Wat kost het?
In 3 stappen weet u hoe het werkt

Stap 1 - Voor al uw zakelijke klanten vragen we een kredietlimiet aan

Een kredietlimiet geeft u en ons inzicht in de risico’s die verantwoord kunnen worden aangegaan. Het totale uitstaande bedrag mag deze limiet niet overschrijden. Zo werken wij samen aan goede risicobeheersing.

Stap 2 - Vervaldatum van de factuur is verstreken

U kunt de factuur in een paar muisklikken via uw persoonlijke pagina uploaden en daarmee overdragen aan DAS. Wij zorgen voor de rest. Via de beveiligde app of portal volgt u onze aanpak en resultaten.

Stap 3 - Start van de incasso

Wij doen incasso voor uw zakelijke klanten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.  Per vordering hanteren we de volgende aanpak:

 • Herinneringstraject inclusief de 14-dagenherinneringsbrief: wij nemen contact op met uw klant. Uw klant krijgt nog 14 dagen de tijd om de factuur kosteloos te betalen.
 • Buitengerechtelijke incasso: wij schrijven uw klant aan voor betaling van de hoofdsom, rente en incassokosten. In overleg met u maken we zo nodig betalingsafspraken.
 • Gerechtelijke incasso: blijft betaling uit? Dan kunnen wij, als dat zinvol is, een gerechtelijke incassoprocedure starten. Wij dagvaarden uw klant en procederen voor u en zorgen langs deze weg voor betaling.
Wat gebeurt er als uw klant toch niet betaalt?

Als uw klant toch niet betaalt, bijvoorbeeld door een faillissement, vergoeden wij alsnog de  vordering tot 90%. Als een klant uw vordering betwist, gaan de juridische specialisten voor u aan de slag om tot een oplossing en betaling van de factuur te komen. Na 180 dagen vergoeden wij dan de vordering tot 90%, zodat u cash hebt om te ondernemen. Let op, bij verlies van de rechtzaak moet dit bedrag echter wel worden terugbetaald.

Advies aanvragen

Wilt u ook onbezorgd zakendoen, vraag dan nu DAS Zeker aan.

 

Vraag gesprek aan
Wat kost DAS Zeker?

Voordelige tarieven
DAS Zeker garandeert uw liquiditeit. Bovendien schrijft u nooit meer af op uw dubieuze debiteuren. Uw investering is beperkt, zeker als u dat relateert aan uw jaaromzet.

 • Premie per maand: €216,09
 • Kredietlimiet per klant: €2,42
 • De bedragen zijn inclusief assurantiebelasting of btw.
Vraag nu een adviesgesprek aan
Wat doen wij?
 • Pre-incasso: debiteuren herinneren en aanmanen
 • Juridische ondersteuning: geschillen beslechten
 • Minnelijk en gerechtelijk incassotraject verzorgen
Uitbetaling
 • Uiterlijk 14 dagen na ontvangst van de hoofdsom
 • Na voeren van verweer bepaalt de uitkomst het te ontvangen bedrag
 • Als de vordering 180 dagen oud is of bij eerder faillissement of surseance betalen wij tot 90% van de hoofdsom
Over Atradius Atradius is specialist op het gebied van kredietverzekeringen, borgstellingen en incasso en legt zich toe op het bouwen van sterke relaties met hun klanten. De Atradius Groep biedt wereldwijd tal van diensten op het gebied van kredietverzekeringen en incasso en telt meer dan 160 vestigingen in 50 landen.
Over DAS

DAS maakt juridische en financieel-juridische kennis toegankelijk voor iedereen. Al ruim 50 jaar helpen we zzp’ers, mkb’ers en grootzakelijke bedrijven conflicten voorkomen, oplossen of beheersen. Met ruim 2.400 specialisten. Of u nu een aanvaring hebt met wanbetalers, op zoek bent naar extra werkkapitaal of uw boekhouding wilt uitbesteden: DAS staat voor u klaar.


Con­tact

Wilt u meer weten over DAS Zeker, neem dan contact op met een van onze specialisten.