Uw onbetaalde factuur indienen

Onbetaalde facturen kosten u veel tijd en geld. Goed nieuws: uw rechtsbijstandverzekering van DAS biedt ook incassoservice. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw klant alsnog betaalt. DAS staat klaar om uw onderneming waar mogelijk te ondersteunen. Met uw incassopas maakt u gemakkelijk gebruik van onze incassoservice.

Zo werkt incasso van DAS
Wij verzorgen het incassotraject voor uw particuliere en zakelijke klanten in Nederland. Is de vervaldatum van de factuur verstreken? Én u hebt uw klant schriftelijk extra de tijd gegeven om de factuur kosteloos te betalen? Maar zonder resultaat? Draag dan hieronder de factuur aan ons over.

Stap 1: buitengerechtelijke incasso
Wij schrijven uw klant aan voor betaling van de hoofdsom, rente en incassokosten. Ook nemen we meerdere keren contact op met uw klant. Alles met aandacht voor het behoud van de klantrelatie. In overleg met u maken we zo nodig een betalingsregeling.

Stap 2: gerechtelijke incasso
Blijft de betaling uit? Dan kunnen wij een gerechtelijke incassoprocedure starten. Altijd in overleg met u. Wij dagvaarden uw klant en procederen voor u. Zo proberen we de betaling alsnog af te dwingen.

Hieronder kunt u uw onbetaalde factuur indienen. Wij gaan dan direct voor u aan de slag.

  

  

  

  

   

 

Waarom al die gegevens?

Hoe vollediger uw incasso-opdracht is, hoe sneller wij voor u aan de slag kunnen. En hoe eerder u uw geld terug hebt.

Als u verzekerd bent via een tussenpersoon, hebben wij niet direct inzage in uw gegevens. Daarom is het handig dat u hier zo volledig mogelijk bent over uw bedrijfsgegevens.