• Nieuws voor DAS Se­lect-part­ners.
Naar das.nl

Nieuws Up­da­te voor DAS Se­lect

Via deze nieuwsbrief zal het team van DAS Select jullie ieder kwartaal informeren over de actualiteiten rondom DAS Select.

Even voor­stel­len ... Mar­jo­lijn Bours

DAS Select Marjolijn Bours
Marjolijn Bours
Manager DAS Select Programma

Aangenaam, mijn naam is Marjolijn Bours, 33 jaar. Ik heb Nederlands- en Notarieel Recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en ben daarna werkzaam geweest als private banker voor de vermogende particulier. Twee jaar geleden ben ik bij DAS in dienst gekomen als accountmanager Intermediair & Serviceprovider en bezocht de aangesloten kantoren van de serviceproviders. Erg leuk om dagelijks bij ondernemers aan tafel te zitten. Ik stond de kantoren bij met antwoorden op allerhande vragen over de financieel-juridische dienstverlening van DAS.

Lees meer

Twintig DAS Select Partners
Sinds 1 oktober ben ik manager van het DAS Select Programma. Het DAS Select Programma kent inmiddels een twintigtal DAS Select Partners. Een aantal waar ik persoonlijk erg trots op ben! DAS is met het DAS Select Programma onderscheidend in de markt. Het DAS Select-team zorgt voor een continue doorontwikkeling van het programma en speelt in op de veranderingen in de markt.

Persoonlijke ontmoetingen
Tijdens ons event Le Mans Tour heb ik velen van jullie al persoonlijk ontmoet. Met degenen die ik nog niet persoonlijk heb ontmoet, maak of heb ik in 2017 een afspraak gemaakt. Ik sluit me dan graag aan bij de periodieke gesprekken met jullie accountmanager.

Tot in 2017!
Ik dank jullie alvast hartelijk voor de prettige samenwerking en kijk uit naar de verdere samenwerking in 2017!

Wat de­den we in 2016 en gaan we doen in 2017?

DAS Select Partners

Naast het opstellen van de portefeuille-analyses en het verzorgen van de trainingen ondersteunen wij dagelijks de getrainde adviseurs. Daarnaast trekken onze eigen accountmanagers MKB samen op met de DAS Select Partners om de eindklant van een goed financieel-juridisch advies te voorzien. Een samenwerking om trots op te zijn.

Lees meer

Vervolgtrainingen in 2017
Een belangrijk onderdeel uit het DAS Select Programma is de DAS Select Academy.
Afgelopen jaar zijn er zo’n 155 zakelijk risicoadviseurs getraind. Trots zijn wij op de feedback die wij krijgen over het programma van de DAS Select Academy. De DAS Select Academy ontwikkelt haar trainingsprogramma continu door en kijkt daarbij dagelijks naar de ontwikkelingen in de markt. Veel van onze DAS Select Partners hebben de drie dagdelen aan de DAS Select Academy doorlopen. In 2017 komt er een vervolgtraining, waarover jullie accountmanager meer zal vertellen.

Actualiteitensessies
De DAS Select Academy breidt haar trainingsaanbod in 2017 doorlopend uit met actualiteitensessies. Onze juristen en financieel experts nemen jullie dan mee in de ontwikkelingen in ons vakgebied.

Mogelijkheden marktbewerking
In 2017 bieden we jullie een actuele analyse van de portefeuille aan, voorzien van een marktbewerking voor de zakelijke portefeuille. De accountmanager van DAS laat de verschillende mogelijkheden van marktbewerking zien die wij jullie kunnen aanbieden.

Meldplicht Datalekken

Op 22 juni heeft een aantal DAS Select Partners gediscussieerd over de veranderingen die de Meldplicht Datalekken met zich meebrengt. Gerrit-Jan Zwenne, hoogleraar Recht en de informatiemaatschappij aan de Universiteit Leiden, heeft hen bijgepraat en BNR-presentator Tom van ’t Hek leidde de discussie. Ook in 2017 zullen wij speciaal voor onze DAS Select Partners rondetafelsessies organiseren.

 

 

 

 

DAS Select Datalekken 

 

Le Mans Tour

Op 22 september heeft de eerste editie van ons nieuwe evenement Le Mans Tour plaatsgevonden. De geschiedenis van DAS begint met de 24 uur van Le Mans. De conflicten over de schade die op de route ontstonden, leidden in 1917 tot de oprichting van La Défense Automobile et Sportive. DAS dus. Alle deelnemers aan het DAS Select-programma konden op 22 september  een toer maken in een oldtimer door een mooi deel van Nederland: de Utrechtse Heuvelrug.

Zal VH Advies ook volgend jaar weer de winnaar zijn van de Le Mans Tour? Wij kijken nu al uit naar de Le Mans Tour in 2017!

 

DAS Select

Voor vragen kunt u bellen met Anuja Kartaram | ma t/m vr 8.30 -17.30: 020 651 7824