• DAS.Stand van za­ken

Even kennismaken met...

In de rubriek "Even kennismaken met..." laten wij verschillende collega's van DAS aan het woord. In deze editie vertelt Esther Boer over haar functie als projectmarketeer bij DAS.

 

Esther Boer: projectmarketeer bij DAS

Wat doe je bij DAS?
Ik ben in 2014 gestart als projectmarketeer op de afdeling marketing bij DAS Amsterdam. In mijn functie verleid ik prospects om zaken te doen met DAS en bied ik onze klanten de optimale klantbeleving aan. Deze klanten benader ik niet rechtstreeks, maar via distributiepartners van DAS. Ik maak marketingjaarplannen, ontwikkel marketingcampagnes en zorg voor borging en uitvoering van projecten. Ik werk veel en nauw samen met het team corporate accounts.

Wat vind je belangrijk?
Ik vind het belangrijk om elk vraagstuk te benaderen alsof ik zelf de (eind)klant ben. Als realitycheck ga ik daarom regelmatig mee op klantbezoek en overleg ik graag met salescollega's over de best passende benadering van klanten en prospects.

Wat kan je betekenen voor onze samenwerking?
De afgelopen jaren heb ik veel kennis opgedaan over het ontwikkelen en uitrollen van marketingcampagnes. Bijvoorbeeld op het gebied van productintroductie, upsell- en cross-sellprojecten en B2B (relatie)marketing. Zo heb ik onlangs voor een met DAS samenwerkende verzekeraar een succesvolle zakelijke cross-sellcampagne begeleid. Voor deze campagne hadden we een mooi actueel aanbod voor het mkb op het gebied van preventie. Onder het motto van DAS: 'Samen kom je verder' deel ik graag mijn kennis op deze gebieden met onder andere onze corporate accounts, en ben ik natuurlijk ook nieuwsgierig naar hoe zij deze vraagstukken aanpakken. Een keertje sparren? Leuk!

Projectmarketeer bij DAS