• DAS voor Par­ti­cu­lie­ren To­taal

DAS in­tro­du­ceert DAS voor Par­ti­cu­lie­ren To­taal

Op 1 maart introduceert DAS een nieuwe particuliere rechtsbijstandverzekering: DAS voor Particulieren Totaal. Vanaf 1 maart is dit de enige rechtsbijstandverzekering voor particulieren die we actief aanbieden via het intermediaire kanaal. We vertellen u graag waarom we samen met u deze stap zetten en wat dit voor u betekent.

Eén dekking, vrijheid in eigen bijdrage
DAS voor Particulieren Totaal heeft de meest uitgebreide dekking en werkt met een eigen bijdrage. De klant kiest zelf de hoogte van de maximale eigen bijdrage en bepaalt daarmee de hoogte van de premie. Uw advies spitst zich toe op de afweging: is de klant bereid en in staat een eigen bijdrage te betalen wanneer juridische hulp nodig is?De klant betaalt een eigen bijdrage afhankelijk van de stappen die in zijn zaak worden gezet. Hij betaalt per zaak nooit meer eigen bijdrage dan hij maximaal heeft gekozen.

Helemaal up-to-date
DAS voor Particulieren Totaal is helemaal up-to-date en biedt bijvoorbeeld ook bescherming in de deeleconomie. De dekking kan worden aangepast aan de persoonlijke situatie van uw klant. Daarvoor zijn er twee mogelijkheden: het uitsluiten van het onderdeel Werk en een aanvulling voor Scheidingsmediation. Is uw klant (en partner) bijvoorbeeld gepensioneerd, dan kan hij het onderdeel Werk schrappen. Verder is de dekking van DAS voor Particulieren Totaal volledig. Zo is voortaan iedereen op dezelfde wijze verzekerd van deskundige juridische hulp.

Aandacht voor uw huidige klanten
Na de introductie van DAS voor Particulieren Totaal komen we bij u terug met meer informatie over de consequenties voor uw huidige particuliere rechtsbijstandportefeuille. Hierbij mag u rekenen op gerichte ondersteuning vanuit DAS.

Per 1 maart staat DAS voor Particulieren Totaal inclusief brochure, aanvraagformulier en voorwaarden voor u klaar in Mijn DAS. Wilt u daar niet op wachten? Uw accountmanager staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt uiteraard ook contact opnemen met de desk accountmanager via e-mail: dasintermediair@das.nl of telefonisch: 020 651 78 11.

DAS voor Particulieren Totaal met de flexibele eigen bijdrage biedt u volop commerciële kansen. De verzekering is heel geschikt voor klanten die bereid zijn een eigen bijdrage te betalen tegen een lage premie. Met DAS voor Particulieren Totaal houden wij samen met u het recht toegankelijk.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw desk accountmanager via dasintermediair@das.nl of telefonisch: 020 651 78 11