• DAS voor Par­ti­cu­lie­ren To­taal

DAS in­tro­du­ceert DAS voor Par­ti­cu­lie­ren To­taal

Op 1 maart 2018 introduceert DAS een nieuwe particuliere rechtsbijstandverzekering die alles in zich heeft: DAS voor Particulieren Totaal. Dit product vervangt het huidige DAS voor Particulieren Compleet. Het huidige DAS voor Particulieren Modulair kunt u gewoon blijven voeren. We vertellen u graag waarom we deze stap zetten en wat dit voor u betekent.

Eén dekking, vrijheid in eigen bijdrage
DAS voor Particulieren Totaal heeft de meest uitgebreide dekking en werkt met een eigen bijdrage. De klant kiest zelf de hoogte van de maximale eigen bijdrage en bepaalt daarmee de hoogte van de premie. Het advies van de met u samenwerkende adviseurs spitst zich toe op de afweging: is de klant bereid en in staat een eigen bijdrage te betalen wanneer juridische hulp nodig is?De klant betaalt een eigen bijdrage afhankelijk van de stappen die in zijn zaak worden gezet. Hij betaalt per zaak nooit meer eigen bijdrage dan hij maximaal heeft gekozen.

Helemaal up-to-date
DAS voor Particulieren Totaal is helemaal up-to-date en biedt bijvoorbeeld ook bescherming in de deeleconomie. De dekking kan worden aangepast aan de persoonlijke situatie van uw klant. Daarvoor zijn er twee mogelijkheden: het uitsluiten van het onderdeel Werk en een aanvulling voor Scheidingsmediation. Is uw klant (en partner) bijvoorbeeld gepensioneerd, dan kan hij het onderdeel Werk schrappen. Verder is de dekking van DAS voor Particulieren Totaal volledig. Zo is voortaan iedereen op dezelfde wijze verzekerd van deskundige juridische hulp.

Nieuwe verkoop
Vanaf 1 maart 2018 voeren we alleen nog DAS voor Particulieren Totaal en DAS voor Particulieren Modulair. DAS voor Particulieren Totaal wordt uitsluitend aangeboden via VPI.

Conversie van huidige producten
In de loop van 2018 start DAS met de conversie van de particuliere producten naar DAS voor Particulieren Totaal of DAS voor Particulieren Modulair. Binnenkort neemt uw accountmanager contact met u op om de aanpak en planning van het conversietraject met u door te nemen. Wij analyseren dan gezamenlijk uw volmachtportefeuille en stellen een concreet conversieplan op.

Uw accountmanager staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt uiteraard ook contact opnemen met uw desk accountmanager Kimberly van Wijk via email: ka.van.wijk@das.nl of telefonisch: 020 651 78 38.

DAS voor Particulieren Totaal biedt volop nieuwe mogelijkheden voor de met u samenwerkende adviseurs. We kijken ernaar uit om er samen met u een succes van te maken.

Voor vragen kunt u contact opnemen met uw desk accountmanager Kimberly van Wijk via email: ka.van.wijk@das.nl of telefonisch: 020 651 78 38