• DAS is klaar voor de AVG

DAS is klaar voor de AVG

DAS is de afgelopen periode druk bezig geweest met de voorbereidingen voor een goede uitvoering van de AVG. Wij informeren u graag over de routing als úw klanten vragen hebben over hun persoonsgegevens bij DAS.

Vanaf 25 mei hebben consumenten onder andere het recht op inzage in en op het verwijderen van hun persoonsgegevens. Ook bij DAS. In deze nieuwsbrief vertellen wij u graag meer hierover.

Krijgt u van uw klant de vraag over hoe DAS zijn persoonsgegevens verwerkt? Dan kunt u hem verwijzen naar het privacystatement  op onze website.

Hoe werkt het voor uw klanten?
In het privacystatement staat onder punt 9. Uw rechten hoe de klant onder andere een verzoek kan indienen om zijn persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen.  

Hier kan de klant ook doorklikken op een formulier waarmee hij het verzoek kan indienen. In het formulier staat precies wat hij hiervoor moet doen. Het formulier ontvangen wij graag volledig ingevuld retour met een kopie van een geldig identiteitsbewijs. DAS bevestigt de klant dat wij het verzoek hebben ontvangen. Wij reageren uiterlijk binnen 30 dagen inhoudelijk op het verzoek.

Hebt u zelf vragen over de AVG?
U kunt uw vragen per e-mail sturen naar avg@das.nl. Judith Wiggers, Sandra Platteel en Cees Jan Volcklandt helpen u graag verder met uw vragen over de AVG.