• Nieuws voor DAS Se­lect-part­ners.
Naar das.nl

DAS Se­lect Nieuws Up­da­te

Via deze nieuwsbrief informeert het team van DAS Select u ieder kwartaal over de actualiteiten rondom DAS Select.

Introductie Business Club DAS

Met Business Club DAS (BCD) helpen we ondernemers (MKB tot 20 werknemers) om hun onderneming juridisch en financieel sterk te maken. Waar de verzekering zich richt op het oplossen van conflicten, richt BCD zich juist op het voorkomen ervan.

Meer weten over BCD? Of inzicht in klanten waar u BCD kunt adviseren? Vraag uw accountmanager of kijk hier!

Nu 100 eu­ro kor­ting op ju­ri­di­sche do­cu­men­ten!

Flexx

Juridische geschillen? Je kunt ze maar beter voorkomen! Het is dan ook van belang tijdig je documenten te laten controleren en updaten. Nu 100 euro korting op alle juridische documenten bij Flexx van DAS. Laat voor het einde van het jaar je documenten controleren en updaten en je ontvangt je korting.

Lees meer

Met een juridisch document bescherm je je bedrijf optimaal en werk je wel zo prettig. Maar een document goed invullen, is niet altijd eenvoudig. De juristen van Flexx van DAS helpen je hier graag bij. In slechts 4 stappen zijn jouw bestaande documenten volledig gecontroleerd of stellen de juristen nieuwe documenten voor je op. Zo voorkom je conflicten en sta je juridisch sterker!

Aan ondernemers bieden we juridische documenten (het vastleggen van afspraken) rondom:

 • klant/leverancier relaties
 • zakenpartners
 • huur/verhuur van bedrijfsruimten
 • personeel

Kijk op de website van Flexx van DAS met welke documenten wij jou kunnen helpen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Bel 088-3279875 en hou je actiecode DAS SELECT bij de hand om je korting van 100 euro te verzilveren.

Onze juridische documenten

Opstellen document - van €599 voor €499

Wanneer je zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om je betalings-, leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Zo bescherm je je bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen je graag algemene voorwaarden op te stellen die juridisch waterdicht zijn.

 • Juridisch waterdichte voorwaarden
 • Up-to-date volgens laatste wetgeving
 • Snel voor je geregeld

Controleren en aanpassen document - van €599 voor €499

Dit 2-in-1 product is er speciaal voor samenwerkingen met klanten en leveranciers. Naast dat een ervaren Flexx-jurist jouw bestaande algemene voorwaarden controleert, past hij deze ook direct aan op plekken waar hij verbetering ziet. Zo heb jij zekerheid van optimale algemene voorwaarden volgens de laatste wetgeving.

 • Controleren én aanpassen in één pakket
 • Volledig volgens de laatste wetgeving
 • Zeker van een juridisch waterdicht document

Controleren document - van €399 voor €299

Wil je weten of je huidige voorwaarden of contracten helemaal up-to-date en juridisch waterdicht zijn? Onze juristen beoordelen het document voor je. Met hun deskundige hulp weet je snel welke verbeterpunten er zijn.

 • Snel duidelijkheid
 • Juridische zekerheid
 • Concrete tips voor verbetering

AVG documenten

Voor een goede omgang met persoonsgegevens en om te voldoen aan de AVG heeft de ondernemer een aantal documenten nodig. Als eerste een privacy statement waarin hij opneemt wat hij met welke gegevens doet. Besteedt hij gegevens uit aan anderen? Dan heeft hij ook een verwerkersovereenkomst nodig. Hierin legt hij over en weer de verantwoordelijkheden en verlichtingen vast. Misschien heeft hij ook een geheimhoudings- en/of toestemmingsverklaring nodig. Voor alle documenten is het van belang dat deze aansluiten bij zijn organisatie, niet alleen qua inhoud maar ook hoe hij zijn relaties benadert. Onze juristen weten dat als geen ander.
 • Privacy statement - van €599 voor €499
 • Verwerkersovereenkomst - van €599 voor €499
 • Privacy statement in combinatie met een verwerkersovereenkomst - van €999 voor € 899

Kijk op de website van Flexx van DAS met welke documenten wij jou kunnen helpen.

Wil je gebruik maken van deze actie? Bel 088-3279875 en hou je actiecode DAS SELECT bij de hand om je korting van 100 euro te verzilveren.

Le Mans Tour 2018

Lemans winnaarsNa twee succesvolle eerdere edities in 2016 en 2017 vond vrijdag 28 september het derde DAS Select Le Mans evenement plaats. We reisden dit jaar af naar Spa (België) nabij het circuit in Francorchamps om in klassieke auto’s een rally te rijden. De route kwam langs het circuit en eindigde in het museum van het circuit van Spa waar tientallen klassieke raceauto’s tentoongesteld stonden. De winnaars van de DAS Select Le Mans Trofee 2018 zijn v.l.n.r. Nico Haitsma (DAS), Herbert den Ouden (Scharenborg), Charles Staats (DAS) Gerard van Manen en Gosse van Veldhuizen, (Stargroup).

Wie zal de beker volgend jaar meenemen?

Voor vragen kunt u bellen met Anuja Kartaram | ma t/m vr 8.30 -17.30: 020 651 7824