Bran­ches

Uw beleid, wensen en uitdagingen stellen wij centraal

Elke branche is anders en elk bedrijf heeft een andere cultuur en verkoopvoorwaarden. De professionals van DAS verdiepen zich in uw organisatie, zodat wij optimaal als verlengstuk kunnen fungeren. Uw beleid, wensen en uitdagingen stellen wij daarbij centraal. Onze waarde komt vooral goed tot haar recht bij relaties met veel klanten en grote factuurstromen.

Wij denken graag met u mee

 

Verzekeraars

Voor een groot aantal verzekeraars en 80% van de serviceproviders in Nederland verzorgen we incasso. Een gespecialiseerd en toegewijd team op het gebied van verzekeren staat voor u klaar.
 
 
 
 

Naar verzekeraars

Energieleveranciers

Niet de onbetaalde rekening is het uitgangspunt, maar de klant achter de onbetaalde rekening. Zeker in het geval van energiemaatschappijen: de energierekening betaal je immers alleen niet meer als het echt niet meer kan. Laat DAS u helpen de klant centraal te stellen, ook als er sprake is van betalingsachterstand.

Naar energieleveranciers

Foodservice

Foodservice kent een enorme groei in online boodschappen en bestellingen. DAS biedt u gemak, inspiratie én advies op het gebied van creditmanagement, omdat u steeds meer te maken krijgt met storno’s of bestellingen op rekening en openstaande facturen.
 
 

Naar Foodservice
Hoe kun­nen wij u hel­pen?
Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Wat kan DAS voor u betekenen?

Met deze diensten helpen wij u uw geld op een voorspelbaar moment binnen te krijgen en de kredietrisico’s tot een minimum te beperken.