Ver­ze­ke­raars

Ervaren partner voor Verzekeraars

DAS weet als geen ander uw debiteurenproces te optimaliseren. Dat vraagt om kennis van verzekeren en een juiste tactiek per polis en verzekerde. Precies waar ons toegewijde team van incassospecialisten goed in is. We behalen een maximaal rendement op uw omzet. En werken aan betere relaties met uw klant. Zo lossen we betaalproblemen soepel op en voorkomen we dat er nieuwe ontstaan. Met onder aan de streep: financiële continuïteit voor u.

Olav de Lange
Salesmanager
 

  • Home
  • Data & Benchmarks
Diensten

Voor een groot aantal (schade)verzekeraars en 80 procent van de serviceproviders in Nederland verzorgen we incasso. We richten ons op alle soorten incasso's, waaronder premies voor verschillende soorten verzekeringen. Een gespecialiseerd en toegewijd team op het gebied van verzekeren staat klaar en behandelt in een jaar meer dan 72.000 vorderingen met een gemiddelde score van 75 procent. DAS beschikt over een unieke database met gegevens van klanten en ondernemingen in de verzekeringsbranche en andere sectoren.

Wij bieden expertise op verschillende credit management gebieden. Bent u benieuwd hoe DAS u als verzekeraar kan helpen? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met onze branchespecialist Olav de Lange of kijk eens op onze dienstenpagina.

Ontdek de kwaliteit van uw databestand

Het verbeteren van uw debiteuren- en incassoproces is een van de snelste routes naar betere resultaten. DAS helpt u hier graag bij. Bijvoorbeeld door de kwaliteit van uw klantenbestand te beoordelen. U kunt hiervoor nu een gratis screening bestellen.

Natuurlijk, u wilt graag zakendoen in vertrouwen. Maar liever nog dekt u eventuele risico’s af. DAS helpt u om uw vertrouwen te baseren op harde cijfers. In een gratis screening leggen we uw lopende portefeuille naast een geanonimiseerde incassobenchmark van de sector verzekeraars. Zo krijgen we zicht op uw prestaties in uw eigen markt. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om particuliere of zakelijke klanten.

Doorlooptijd en kredietscore

In het overzicht dat we met u delen, ziet u onder meer of de doorlooptijd van uw openstaande vorderingen korter of langer is dan de benchmark in de sector verzekeraars en of de kredietscore van uw debiteuren afwijkt van de benchmark. Zie ter illustratie de volgende voorbeelden:

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van uw klantenbestand en de financiële risico's die u loopt? Maak een afspraak met onze branchespecialist Olav de Lange of vraag vandaag nog een gratis screening van uw klantenbestand aan via b2brotterdam@das.nl. Wij nemen dan telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak.

Bewezen succesvol

Wat kan DAS voor u betekenen?

Met deze diensten helpen wij u uw geld op een voorspelbaar moment binnen te krijgen en de kredietrisico’s tot een minimum te beperken.

Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.