Dien­sten

Geïntegreerde oplossingen

Inzicht in het betaalgedrag van uw klanten is cruciaal voor toekomstgericht creditmanagement. DAS analyseert voortdurend het betalingsgedrag van consumenten en bedrijven in Nederland. Juist hierdoor kunnen we ook voorspellen wat uw debiteuren nu en in de toekomst gaan doen. Met deze inzichten legt u het fundament voor een integrale creditmanagementstrategie die is afgestemd op uw klanten en marktomstandigheden. Resultaat: u krijgt uw geld binnen op een voorspelbaar moment en u beperkt de kredietrisico’s tot een minimum.
Acceptatie

Weet met wie u zakendoet. Of het nu gaat om een particulier of een zakelijke klant, u moet hem kunnen vertrouwen. Ook zijn betaalgedrag. Dat vertrouwen baseren we op harde cijfers.
 

Naar Acceptatie
Outsourcing

DAS Creditmanagement is erop ingericht grootschalige facturatie- en debiteurenbeheerprocessen over te nemen. U ervaart niet langer de druk om uw tegoeden binnen te krijgen en u bent verzekerd van financiële continuïteit.

Naar Outsourcing
Incasso

U wilt onbetaalde facturen sneller innen en tegelijkertijd ervoor zorgen dat u uw klanten behoudt. Laat DAS u helpen met gepersonaliseerde incasso op basis van haar unieke database. 

Naar Incasso
Bedrijfsjuridisch advies

U krijgt bij DAS advies op alle relevante rechtsgebieden. Onze bedrijfsjuristen nemen u graag al het juridisch werk uit handen.
 

Naar bedrijfsjuridisch advies
Hoe kun­nen wij u hel­pen?
Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche.