Outsour­cing

Creditmanagement op basis van de nieuwste inzichten

DAS Credit Management is erop ingericht grootschalige facturatie- en debiteurenbeheerprocessen over te nemen. U ervaart niet langer de druk om uw tegoeden binnen te krijgen en u bent verzekerd van financiële continuïteit.

Benieuwd hoe DAS dit aanpakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Facturatie

Facturatie is een belangrijk element van uw bedrijfsvoering, maar niet iets dat u per se in huis moet hebben. Het is immers niet waar uw bedrijf in is gespecialiseerd. Steeds meer organisaties kiezen er daarom voor om hun facturatie uit te besteden aan een specialist. Omdat zij kosten willen besparen of omdat zij zich willen concentreren op hun core business. DAS staat u graag bij met klantgerichte facturatie.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer is een wezenlijk onderdeel van creditmanagement. Facturen die niet tijdig zijn betaald, verdienen immers opvolging. Met een brief, telefonisch contact, of zelfs per sms. Door de opvolging toe te spitsen op de wensen van de klant en dit proces constant te monitoren, bevordert u het betalingstraject en bespaart u kosten. DAS hanteert daarbij een klantvriendelijke en servicegerichte aanpak, zodat uw klanten ook uw klanten blijven.

Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Onze professionals zijn gespecialiseerd in uw branche

Zij kennen de wetten en regels, zijn gecertificeerd en weten welke toon werkt in uw branche.