Over DAS Cre­dit­ma­na­ge­ment

Integraal creditmanagement met oog voor uw bedrijfsdoelen

Als u zaken met elkaar doet, wilt u dat dat goed geregeld is. Dat geldt voor bedrijven en organisaties onderling, maar ook voor transacties met consumenten. Juridisch en financieel moet het kloppen. De creditmanagementoplossingen van DAS zorgen daarvoor.
Waarom DAS?

DAS kan u in alle fasen van de kredietcyclus faciliteren. Onze oplossingen lopen uiteen van het verstrekken van bedrijfs- en consumenteninformatie tot en met herincasso. DAS bestaat uit ervaren en gedreven specialisten op het brede vakgebied van creditmanagement. Dat al deze specialisten werken onder de paraplu van DAS, biedt onze klanten legio voordelen, zoals de mogelijkheid van integraal creditmanagement.

U hebt toegang tot honderden specialisten op het gebied van creditmanagement. DAS Credit Management heeft een uitgebreid en landelijk dekkend netwerk van vestigingen en maakt volledig deel uit van DAS.

Hoe kun­nen wij u hel­pen?
Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Wat kan DAS voor u betekenen?

Met deze diensten helpen wij u uw geld op een voorspelbaar moment binnen te krijgen en de kredietrisico’s tot een minimum te beperken.