Jum­bo

Kent haar online zakelijke klant

Opeenvolgende digitale innovaties betekenen voor supermarkten dat investeringen in de online omgeving onmisbaar zijn. Jumbo heeft hier de afgelopen jaren flink in geïnvesteerd en ziet de bezorgservice ook voor zakelijke klanten groeien. Dit leidt tot een grotere diversiteit in zakelijke klanten en een grotere factuurstroom dan men gewend was.
Online bestellen op rekening

Klantcase JumboZakelijke klanten kunnen sinds 2016 online boodschappen bestellen bij Jumbo. De boodschappen kunnen zowel bezorgd als afgehaald worden. Door een zakelijk account aan te maken kunnen klanten hun boodschappen op rekening betalen. In de praktijk betekent dit dat het aantal zakelijke bestellingen en facturen hierdoor enorm is toegenomen. Voor Jumbo is het belangrijk om zakelijke klanten vooraf te screenen middels kredietinformatie, zodat er een limiet kan worden bepaald en wanbetaling zoveel mogelijk wordt voorkomen. Daarnaast is het van belang om een flexibele schil te hebben voor de opvolging van facturen.

De meerwaarde van DAS

Dennis van den Hoek, Teamleider Billing & Accounts Receivables, over de samenwerking met DAS: "De enorme toename in zakelijke online bestellingen leidde bij Jumbo tot de behoefte aan expertise en hulp op het gebied van klantacceptatie, debiteurenbeheer en incasso. Jumbo heeft een full-service samenwerking met DAS: ze helpen ons bij het accepteren van klanten, ondersteunen bij de facturatie uit naam van Jumbo en verrichten incassowerkzaamheden. De samenwerking met DAS heeft geleid tot een goede cashflow met een minimaal aantal afschrijvingen. Wij zijn zeer tevreden over DAS. De prettige communicatie, juiste maatwerkoplossingen en het preventieve karakter dragen daar aan bij."

Wilt u we­ten wat wij voor uw
organisatie kun­nen be­te­ke­nen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

Foodservice

Foodservice

Foodservice kent een enorme groei in online boodschappen en bestellingen. DAS biedt u gemak, inspiratie én advies op het gebied van creditmanagement, omdat u steeds meer te maken krijgt met storno's of bestellingen op rekening en openstaande facturen.

Naar Foodservice