Controleren en aanpassen al­ge­me­ne voor­waar­den

Dit 2-in-1 product is er speciaal voor samenwerkingen met klanten en leveranciers. Naast dat een ervaren Flexx-jurist uw bestaande algemene voorwaarden controleert, past hij deze ook direct aan op plekken waar hij verbetering ziet. Zo heeft u zekerheid van optimale algemene voorwaarden volgens de laatste wetgeving.

  • Controleren én aanpassen in één pakket
  • Volledig volgens de laatste wetgeving
  • Zeker van een juridisch waterdicht document
€ 599,- excl. BTW
€ 724,79 incl. BTW

Bestellen


Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.


Hoe gaan wij voor u aan de slag?

1. Intakegesprek
Binnen 1 werkdag na betaling

Het controleren van uw algemene voorwaarden kunt u direct online of telefonisch aanvragen. U betaalt het bedrag via iDeal. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

Om de algemene voorwaarden te kunnen controleren en aanpassen, heeft de jurist zoveel mogelijk relevante informatie van u nodig. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en vertelt u welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

We berekenen bij het controleren en aanpassen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 60 per extra pagina.
2. Documenten opsturen

Na het intakegesprek

In het intakegesprek laat uw jurist weten welke documenten en informatie u nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat u die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van uw situatie.

3. Advies & concept

Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

Advies
Nadat de jurist alle informatie heeft bekeken, geeft de jurist advies over onder meer:
  • of de algemene voorwaarden rechtsgeldig zijn.
  • welke verbeter- en aandachtspunten er zijn.
  • wat de bepalingen uit de algemene voorwaarden concreet voor u betekenen.
  • extra praktische tips.
Concept
Nadat het advies met u telefonisch is besproken, past de jurist de overeenkomst voor u aan. Het concept legt de jurist aan u voor, zodat u kunt kijken of u akkoord bent met de wijzigingen en of u nog vragen heeft.
4. Finale versie

Binnen 2 werkdagen na feedback concept


Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor u aan en maakt daarmee het document definitief. U ontvangt de overeenkomst via post of e-mail.