Op­stel­len van al­ge­me­ne voor­waar­den

Wanneer u zaken doet met leveranciers of klanten is het belangrijk om uw betalings-, leverings- en andere voorwaarden vast te leggen in de algemene voorwaarden. Zo beschermt u uw bedrijf optimaal. Onze ervaren juristen helpen u graag algemene voorwaarden op te stellen die juridisch waterdicht zijn.

  • Juridisch waterdichte voorwaarden
  • Up-to-date volgens laatste wetgeving
  • Snel voor u geregeld
€ 599,- excl. BTW
€ 724,79 incl. BTW

Bestellen

Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.Hoe gaan wij voor u aan de slag?

1. Intakegesprek
Binnen 1 werkdag na betaling

Het opstellen van de algemene voorwaarden kunt u direct online of telefonisch aanvragen. U betaalt het bedrag via iDeal, waarbij u de keuze hebt om het in één keer te betalen of in 2 termijnen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

Wat is voor belangrijk om op te nemen in de algemene voorwaarden?
Voor juridisch waterdichte algemene voorwaarden afgestemd op uw situatie, wil uw jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van u. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en hij vertelt u welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 100 per extra pagina.

2. Documenten opsturen
Na het intakegesprek

In het intakegesprek laat uw jurist weten welke documenten en informatie u nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat u die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van uw situatie.

3. Concept
Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

Aan de hand van de informatie stelt de jurist algemene voorwaarden voor u op. Helemaal afgestemd op uw situatie.

Voorleggen conceptdocument
Vervolgens legt de jurist het conceptdocument aan u voor, zodat u kunt kijken of alles erin staat wat u erin wil hebben, of u nog vragen heeft en of er nog wijzigingen nodig zijn.

4. Finale versie
Binnen 2 werkdagen na feedback concept

Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor u aan en maakt daarmee de het document definitief.

Delen van de algemene voorwaarden
U ontvangt de algemene voorwaarden via post of e-mail. U hoeft het document dan alleen nog te delen met uw klanten. Bijvoorbeeld als bijlage bij de offerte of als downloadbaar document in de winkelmand van uw webshop.