On­der­han­de­ling door een ju­rist

U heeft een conflict met uw klant, die weigert te betalen voor een geleverde dienst of product. Eerdere telefoontjes en juridische brieven, hebben niet tot oplossing geleid. Dan is onderhandelen nodig om uw recht te halen. Schakel hier direct een ervaren Flexx-jurist voor in, dan weet u zeker dat u maximaal resultaat bereikt. Vooraf bespreken jullie de beste strategie om tot een goede oplossing te komen, waarna de onderhandeling begint. Na afloop evalueren jullie de uitkomst.

  • Uw rechten goed uitgezocht
  • Helder advies over verbeterpunten
  • Tips voor uw vervolgaanpak
€ 998,- excl. BTW
€ 1.207,58 incl. BTW

Bestellen

Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.De stappen bij een onderhandeling

1. Intakegesprek
Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

In het gesprek maakt u kennis met uw jurist en bespreken jullie de situatie. Voor een geslaagde onderhandeling wil u jurist zoveel mogelijk relevante informatie van u verzamelen. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en hij vertelt welke informatie of documenten hij aanvullend nodig heeft.

2. Onderhandelingsvoorstel
Timing in overleg

De jurist bekijkt samen met u wat de beste onderhandelingsstrategie is.  Ook bespreken jullie welke uitkomst voor u acceptabel is. Op basis daarvan bereidt uw jurist de onderhandeling voor.

3. Onderhandeling
Timing in overleg

De jurist legt een eerste voorstel neer bij de wederpartij. Dit doet hij meestal schriftelijk. Daarna onderhandelt hij soms ook telefonisch, bijvoorbeeld wanneer een reactie uitblijft of als er bijna een akkoord is en er alleen nog details moeten worden besproken.

Een onderhandeling bestaat meestal uit enkele rondes waarin beide partijen voor- en tegenvoorstellen doen. Gemiddeld zijn er 2 à 3 onderhandelingsrondes nodig.

Is er een akkoord bereikt? Dan regelt de jurist de formaliteiten, zoals het opstellen van een nieuw contract.

4.Nabespreking
Binnen 1 werkdag nadat onderhandeling is beëindigd

Telefonisch bespreekt u met de jurist hoe de onderhandeling is gegaan en of er nog vervolgstappen nodig zijn. De jurist adviseert hoe u het beste kunt handelen en evalueert met u de samenwerking. Wilt u het advies graag persoonlijk bespreken? Dan maakt de jurist een afspraak met u op ons kantoor in Amsterdam.

5. Mogelijke vervolgstappen
Als u er met uw zakelijk partner of vennoot niet uit komt, dan kunt u de rechter om een oordeel vragen. Een jurist van Flexx voert namens u een procedure en verdedigt uw standpunt.

Neem contact op
Wilt u weten wat in uw situatie de beste aanpak is? Neem contact op met onze specialisten: 088 3279 883. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 8.30 uur tot 17.30 uur.