Opstellen van huurovereenkomst

Onder welke voorwaarden wil u een (bedrijfs)pand huren? Leg de afspraken vast in een huurovereenkomst. Onze ervaren juristen helpen u graag een huurovereenkomst op te stellen die juridisch waterdicht is.

  • Controleren én aanpassen in één pakket
  • Volledig volgens de laatste wetgeving
  • Zeker van een juridisch waterdicht document
€ 599,- excl. BTW
€ 724,79 incl. BTW

Bestellen

Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.Hoe gaan wij voor u aan de slag?

1. Intakegesprek
Binnen 1 werkdag na betaling

Het opstellen van uw huurovereenkomst kunt u direct online of telefonisch aanvragen. U betaalt het bedrag via iDeal, waarbij u de keuze heeft om het in één keer te betalen of in 2 termijnen. Zodra we uw betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op.

Wat is voor u belangrijk om op te nemen in de huurovereenkomst?
Voor een huurovereenkomst afgestemd op uw situatie, wil de jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van u. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en hij vertelt u welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

We berekenen bij het opstellen van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 100 per extra pagina.

2. Documenten opsturen
Na het intakegesprek

In het intakegesprek laat de jurist weten welke documenten en informatie u nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat u die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van uw situatie.

3. Concept
Binnen 7 werkdagen na ontvangst documenten

Aan de hand van de informatie stelt de jurist een huurovereenkomst voor u op. Helemaal afgestemd op uw situatie.

Voorleggen conceptdocument
Vervolgens legt de jurist het conceptdocument aan u voor, zodat u kunt kijken of alles erin staat wat u erin wilt hebben, of u nog vragen heeft en of er nog wijzigingen nodig zijn.

4. Finale versie
Binnen 2 werkdagen na feedback concept

Moet er nog iets worden veranderd in het concept? Dan past de jurist dat voor u aan en maakt daarmee het document definitief.

Ondertekenen van de huurovereenkomst

U ontvangt de huurovereenkomst via post of e-mail. U hoeft alleen nog uw handtekening te zetten en de huurovereenkomst te laten ondertekenen door de wederpartij.