Complimenten van DAS

Blij met DAS? Ver­tel het ons!

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen. Wilt u reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heeft u een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van u. De reacties kunnen met uw toestemming geplaatst worden op onze website.

Vragen of klachten?
Deze reactiemogelijkheid is niet bedoeld voor vragen en klachten. Hebt u een klacht? Dan verwijzen wij u naar onze klachtenregeling. Hebt u een vraag? Gebruik dan ons vragenformulier.
Ja, ik ben blij met DAS
Mevrouw Vieveen: "Na een ongeval met letsel waarbij mijn zoon betrokken is geweest zijn wij zeer goed geadviseerd en geïnformeerd door DAS. Ik ben de heer mr. Lourents zeer dankbaar dat hij ons is blijven motiveren te blijven strijden voor het recht wat mijn zoon toekomt. Dankzij zijn inspanning is mijn zoon in de toekomst verzekerd van mogelijkheden om het letsel te verzachten. Goede manier van communicatie en persoonlijke aandacht hebben we als heel bijzonder ervaren."

De heer Van der Vlis: "De ervaring is zo goed geweest dat ik nauwelijks weet waar te beginnen met het opsommen van de positieve ervaringen. De zaak heeft zeer lang gelopen met steeds weer nieuwe acties van de tegenpartij inclusief een hoger beroep. Eigenlijk kan ik alleen maar positieve opmerkingen maken en als er al negatieve reacties zouden zijn worden die direct overschaduwd door de vele positieve opmerkingen die ik kan maken. De deskundige van de DAS, mevrouw Van der Woude, die onze zaak m.n. behartigde was ongelooflijk kundig. Zij was in staat de zaak razendsnel te analyseren. Haar vaardigheid alles snel op schrift te stellen was fenomenaal. Het was allemaal kort, krachtig en alomvattend. Nadat mijn tegoed voor externe support was verbruikt werd ik niet door de DAS in de steek gelaten. De DAS ging door met mij te vertegenwoordigen bij de kantonrechter. Dit leidde uiteindelijk tot het best mogelijke eindresultaat. Geweldig dat er een rechtsbijstandsverzekering bestaat met deze fantastische service. Het gaf ons een aantal jaren lang grote gemoedsrust dat wij werden bijgestaan door de DAS. Woorden schieten tekort om onze dankbaarheid te uiten voor de ondersteuning die wij van de DAS en Mevrouw Van der Woude ontvangen hebben."


Mevrouw Schenkel: "Dank u wel voor alle hulp en alle regelzaken die DAS voor ons geregeld heeft! Een hele prettige samenwerking in een hele moeilijke lastige periode, maar mede dankzij DAS zijn we hier doorheen gekomen."

De heer Uyleman: "Erg prettig contact gehad met mijn contactpersoon de heer Diaz. Altijd erg uitgebreid en gedetailleerd geïnformeerd, met uiteindelijk een zeer gunstige uitkomst."

Mevrouw Van Gorsel: "Ik ben de heer De Beijer uitermate dankbaar voor alle geleverde bijstand die hij heeft gegeven. Na een dienstverband van 16 jaar werd ik op straat gezet met dringende redenen die onterecht waren. Alles is terug gedraaid en de heer De Beijer heeft er het maximale uit kunnen halen door zijn kordate optreden. Heel veel geduld, zijn inlevingsvermogen, duidelijke uitleg, vriendelijk, goede en snelle communicatie, kortom neem een rechtsbijstand verzekering van DAS en de heer De Beijer een hele dikke pluim."

Gratis actuele en relevante juridische informatie

Ontvang per e-mail praktische tips en voorbeelddocumenten, nieuws en oplossingen van DAS.

 

Nu aanmelden
Di­rect con­tact