Blij met DAS? Ver­tel het ons!

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen. Wilt u reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heeft u een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van u. De reacties kunnen met uw toestemming geplaatst worden op onze website.

Vragen of klachten?
Deze reactiemogelijkheid is niet bedoeld voor vragen en klachten. Hebt u een klacht? Dan verwijzen wij u naar onze klachtenregeling. Hebt u een vraag? Gebruik dan ons vragenformulier

Ja, ik ben blij met DAS
Wat klan­ten over ons zeg­gen

Mevrouw De Jong-Lubbers: "Ik ben heel erg tevreden over de behandeling van mevrouw Kaiser-Kemperink die mij naar aanleiding van mijn ongeluk voortreffelijk heeft bijgestaan. Dankzij mevrouw Kaiser-Kemperink is alles correct afgehandeld."

Mevrouw De Ryck: "Het is fijn om deskundig te worden bijgestaan in tijden dat het even tegenzit. De snelle reactie en het deskundige advies geven rust en helpen je een uitweg te vinden."

Mevrouw Van der Meulen: "Mevrouw Verploeg heeft ons heel vriendelijk, duidelijk en professioneel geholpen met de zaak die tegen ons werd aangespannen. Niets dan lof voor haar."

De heer Rasiah: "Wil jullie behandelaar graag in het zonnetje zetten. Mijn complimenten voor de heer Schouten. Na al die jaren is de zaak nu afgesloten. Wil echt oprecht de behandelaar en jullie als DAS heel erg bedanken voor jullie hulp."


De heer Jacobsen: "Met mijn vlucht met Vueling naar Italië juni 2016 arriveerde ik ruim 24 uur later dan gepland op mijn bestemming. Ik claimde bij Vueling een vergoeding van € 400,00. Vueling reageerde wel, maar betaalde niet. Ik heb DAS verzocht de claim in behandeling te nemen en dankzij de medewerkers van DAS heb ik uiteindelijk mijn vergoeding gekregen. Top en bedankt."

De heer Stuurman: "Samen met de heer Wessels mijn zaak in alle rust en professionaliteit kunnen afwerken met een goed resultaat.! Hartelijk dank."

Mevrouw Gielen: "Ik wil graag even mijn complimenten geven aan mevrouw Keuren-de Wit. Zij heeft me geweldig geholpen. Zeer professioneel en altijd zeer snel reactie op mijn vragen. Ik voelde me echt begrepen en merkte aan alles dat ze tot het uiterste ging voor mij! Zeer tevreden!"

Mevrouw Duijff:"Wij zijn zeer blij met de juridische hulp en expertise van de heer Ruinard. Na een medische zaak van 6 jaar is deze eindelijk afgerond. Een rechtbijstand verzekering is eigenlijk onmisbaar als je met een bepaalde zaak je recht wil halen . De heer Ruinard hartelijk dank voor de prettige samenwerking."

Mevrouw Okkersen:"Zeer tevreden over de snelle en professionele hulp van de jurist van de DAS rechtsbijstand. Duidelijke communicatie, altijd goed bereikbaar, de voor ons toch wel ingewikkelde materie werd ons duidelijk door goede uitleg van de jurist. Naast compliment aan de jurist ook complimenten voor de service/klantgerichtheid van de telefonische medewerkers!"

Gratis actuele en relevante juridische informatie

Ontvang per e-mail praktische tips en voorbeelddocumenten, nieuws en oplossingen van DAS.

 

Nu aanmelden
Di­rect con­tact