Blij met DAS? Deel uw com­pli­ment met ons!

Gelukkig hebben wij veel tevreden en enthousiaste klanten. Dit blijkt uit de reacties die wij dagelijks ontvangen. Wilt u reageren op onze klantbeloften, een compliment geven of heeft u een suggestie of tip? Dan horen wij dat graag van u. De reacties kunnen met uw toestemming geplaatst worden op onze website. Of laat een recensie achter op onze Facebookpagina.

Vragen of klachten?
Deze reactiemogelijkheid is niet bedoeld voor vragen en klachten. Hebt u een klacht? Dan verwijzen wij u naar onze klachtenregeling. Hebt u een vraag? Gebruik dan ons vragenformulier

Ja, ik ben blij met DAS

  

Complimenten van DAS

Wat klan­ten over ons zeg­gen

De heer Van de Graaf: "Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de heer Wessels. Zeer accuraat, goede begeleiding, advies en plezierige contacten. Door zijn medewerking heb ik mijn zaak gewonnen."

Mevrouw van Leuken: "Heel veel dank aan senior jurist de heer Schouten voor zijn hulp in de afgelopen 2 jaar in mijn letselschadezaak. Vanaf ons eerste contact voelde ik me door hem gehoord en begrepen. Hij nam altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Ook voor de vragen van mijn partner maakte hij tijd. We weten dat hij 2 jaar lang zijn uiterste best voor ons heeft gedaan, met als resultaat een acceptabele schikking. We hadden ons geen betere jurist kunnen wensen en zijn hem heel dankbaar." 

Mevrouw Boekraad-Oostveen: "Hierbij wil ik met name mevrouw Huijbregts bedanken voor de goede informatie, het juiste advies geven en dat alles zo goed is verlopen. Super handig dat je alles via jullie site in de gaten kan houden en alle handelingen op de voet kan volgen. Bravo DAS ben heel erg blij met jullie."

Mevrouw Brouwer: "Wij willen melden dat wij zo blij zijn met onze behandelaar en het behaalde resultaat. Hij heeft mogelijk gemaakt wat door iedereen als onmogelijk werd ingeschat! DANK JULLIE WEL!"


De heer en mevrouw Schrijnemaekers: "Mevrouw Keuren, Hartelijk dank voor uw deskundige manier van begeleiding tijdens het project met het geschil met de buren. Het was niet enkel uw vakvrouwschap , maar ook de warme kant van u als persoon in deze zaak , dat ons goed met deze zaak heeft doen omgaan. 
We hadden niet te maken met een zakelijk en koel DAS - orgaan , maar met een menselijke en vriendelijke , opgewekte juriste , die meer deed dan ze uiteindelijk moest doen. Ook de telefonistes waren altijd vriendelijk, behulpzaam en meer dan correct. Voor hiervoor dank aan."

De heer van Motman: "De heer Van Manen heeft mij geweldig geholpen bij de telefoonperikelen met Vodafone. Hij heeft resultaat geboekt in het voordeel van mij. Mijn complimenten voor hem. De telefonistes van DAS zijn klantvriendelijk. DAS verdient het predicaat EXCELLENT WITH COMPLIMENTS."

De heer Boedhoe: "Ik ben de afgelopen maanden geholpen door de heer Schouten en langs deze weg wil ik mijn waardering over hem uitspreken. Ik heb onze correspondentie en communicatie (vraagstukken, uitleg etc.) zéér goed bevonden. De samenwerking was erg goed en ik ben erg blij dat de heer Schouten mij is aangewezen in mijn zaak."

Mevrouw Bertrams: "Complimenten aan mevrouw Van Berlo en mevrouw Mertens die me zeer goed geadviseerd hebben. Een luisterend oor hadden en goede uitleg gaven over de juridische kant van mijn zaak. Mevrouw Mertens heeft mij de zaak uit handen genomen, toen het nodig was. Er is een mooier resultaat behaald, dan ik verwacht had. Top."

De heer Dulk: "Ik ben erg tevreden over de afhandeling van een letselschade geval, behandeld door mevrouw Gompel-Dekker. De afhandeling heeft ruim 8 maanden geduurd (niet verwijtbaar aan DAS), maar gedurende de tijd ben ik met grote regelmaat uitgebreid geïnformeerd door DAS / mevrouw Gompel over de voortgang. Tenslotte is de uitkomst ook voor mij zeer acceptabel. De indruk die bij mij is overgebleven is die van een professionele organisatie die het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan. Dank!"

DAS Klantpanel

Help ons de producten, diensten en communicatie voor u nog beter te maken.

Meld u aan
Gratis actuele en relevante juridische informatie

Ontvang per e-mail de nieuwsbrief DAS.Update en periodieke e-mailingen met juridische tips, nieuws en oplossingen van DAS.

 

Nu aanmelden