DAS spon­sor van het BNR pro­gram­ma Ju­ri­di­sche Za­ken

In 2012 werd DAS sponsor van het radioprogramma Juridische Zaken. In Juridische Zaken besteedt presentator Paul van Liempt aandacht aan alles wat met recht en onrecht te maken heeft.

Uitbreiding samenwerking DAS en BNR
Omdat DAS staat voor het toegankelijk maken van het recht, sluit dit programma goed aan bij onze filosofie. De samenwerking tussen BNR/FDmediagroep is in de loop der jaren uitgebreid. De serie Future Proof Ondernemen van BNR nieuwsradio wordt mede mogelijk gemaakt door DAS. Regelmatig vraagt BNR radio aan DAS-experts een toelichting of commentaar op financiële en juridische nieuwsberichten.

DAS partner van FD Gazellen
Dit jaar is DAS partner van het FD Gazellen. De FD Gazellen is sinds 2004 een jaarlijks terugkerende competitie waarbij het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De competitie is sinds 2016 opgedeeld in de regio's Noord, Oost, Zuid en West.

Juridische zaken wordt iedere dinsdag om 15:30 uur uitgezonden.

 

Uitbreiding samenwerking DAS en BNR

Omdat DAS staat voor het toegankelijk maken van het recht, sluit dit programma goed aan bij onze filosofie. De samenwerking tussen BNR/FDmediagroep is in de loop der jaren uitgebreid. De serie Future Proof Ondernemen van BNR nieuwsradio wordt mede mogelijk gemaakt door DAS. Regelmatig vraagt BNR radio aan DAS-experts een toelichting of commentaar op financieel en juridische nieuwsberichten.