DAS

DAS

Alle artikelen van deze auteur

 1. Ruzie over de erfenis: vaak een gebrek aan vertrouwen

  Gebrek aan vertrouwen of onduidelijke communicatie is vaak de oorzaak voor ruzies over een erfenis. De top drie op een rij.

 2. Ruzie op de werkvloer geen reden voor ontslag

  Ontslag lijkt de meest eenvoudige weg om een conflict op de werkvloer op te lossen. Maar dat is het niet. Mediation is in zo’n situatie vaak een goed middel.

 3. Mensen liggen wakker van problemen over woning of werk

  Problemen over de woning of het werk leiden tot de meeste juridische vragen. Dat blijkt uit vragen van mensen die zich hadden opgegeven voor een gratis adviesgesprek tijdens de Vraag het DAS-dag.

 4. DAS als beste beoordeeld op aanpak van vragen, klachten en kritiek van klanten

  DAS is als beste beoordeeld voor de manier waarop de juridisch dienstverlener omgaat met vragen, kritiek en …

 5. Gedoe over scheiding ontstaat vaak pas na jaren

  Bij de Adviesdesk van juridisch dienstverlener DAS komen jaarlijks duizenden vragen binnen over problemen rondom een scheiding. …

 6. Vlucht vertraagd of geannuleerd? “Praat met DAS”

  Is deze zomer je vlucht vertraagd, dan kun je dankzij juridisch dienstverlener DAS voortaan spraakgestuurd achterhalen of je recht hebt op vergoeding.

 7. Knippen en plakken van juridische documenten populair onder zzp‘ers

  Uit onderzoek blijkt dat mkb’ers en zzp’ers het belangrijk vinden dat zij juridische documenten goed regelen. Het daadwerkelijk doen is een ander verhaal.

 8. DAS heet 200.000 klanten van Nationale-Nederlanden en ING welkom

  Vandaag breidt DAS haar dienstverlening fors uit. Op 18 maart jl. tekende Nationale-Nederlanden een samenwerkingsovereenkomst met DAS. …

 9. Niet goed opgesteld arbeidscontract: check de belangrijkste risico’s

  Check de risico’s voor een niet goed opgesteld arbeidscontract en hoe zit het als een oproepkracht ziek is. Lees er meer over in onze nieuwsbrief.

 10. Dit moet je weten over de privacywet

  Vanaf 1 juli mag je niet meer bellen en appen op de fiets. En vanaf 2020 wijzigt de duur van partneralimentatie. Lees er meer over in onze nieuwsbrief.


Persvoorlichting

 • Mireille Detrixhe

 • Olav Wagenaar

Mail uw vraag