DAS lanceert service voor transparante afspraken over advocaatkosten

Door
DAS

DAS lanceert een nieuwe service. Iedereen die een advocaat inschakelt kan gratis een beroep doen op DAS om goede afspraken te maken over de advocaatkosten. In veel gevallen weten klanten tevoren niet hoeveel uren hun advocaat denkt te gaan besteden aan hun zaak. Lang niet alle advocaten geven vooraf duidelijk aan wat een zaak gaat kosten zodat klanten niet weten waar ze aan toe zijn. Dat veroorzaakt onzekerheid en betekent dat het lastig is in te schatten of je wel een advocaat moet inschakelen.

DAS heeft veel ervaring met het bewaken van advocaatkosten en stelt vanaf nu haar expertise ter beschikking aan alle particulieren en bedrijven zonder rechtsbijstandverzekering die zélf moeten onderhandelen met hun advocaat. Dit gebeurt dit kosteloos. DAS staat namelijk voor (betaalbare) toegang tot het recht en zet zich daar in Nederland al meer dan 50 jaar voor in.

DAS attendeert particulieren en bedrijven vandaag op deze service in een oproep in landelijke dagbladen. Voor de nieuwe service kunnen geïnteresseerden terecht op das.nl.

Amsterdam, 19 juni 2014


Noot voor de redactie

Over DAS

DAS is de specialist in het voorkomen, oplossen en beheersbaar houden van juridische problemen voor particulieren en juridische en financieel-juridische problemen voor bedrijven en (semi-)overheden. DAS biedt juridische dienstverlening op verzekerings- en factuurbasis, incassodiensten en consultancy & detachering van juridische en financieel-juridische specialisten. DAS is in Nederland en in Europa de grootste gespecialiseerde rechtsbijstandverzekeraar en behandelde in 2013 in Nederland ruim 106.000 zaken op meer dan 40 verschillende rechtsgebieden. Daarnaast heeft DAS in 2013 bijna 1.000.000 vorderingen behandeld voor haar incassoklanten. In Nederland heeft DAS ruim 2.400 medewerkers in dienst, onder wie 630 juridische specialisten en 700 incassospecialisten. DAS heeft kantoren in Amsterdam, Arnhem, Rijswijk, Den Bosch, Roermond, Eindhoven, Groningen, Zaandam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Brouwershaven en Druten. Kijk ook op www.das.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marianne den Boef / manager Corporate Communicatie Telefoon: 020 651 7531 / e-mail: m.denboef@das.nl / mobiel: 06 53867888