Corporate story

Iedere organisatie heeft een verhaal: de Corporate Story.
Dit is ons verhaal.


Je mag niet klagen. Je bedrijf loopt prima, je bent gelukkig getrouwd, en ook verder gaat er veel goed in je leven. Tot het even niet meezit. Die grote klant betaalt maar niet en je cashflow komt in gevaar. Je geliefde heeft een groot hart en blijkt dat al een tijdje met een ander te delen. Of je nieuwe product blijkt al te worden nagemaakt voordat je het zelf in de markt hebt gezet. 

In je eentje kom je er niet uit
Geen paniek, denk je nog. Je gaat praten, stuurt een brief, mailt een aanmaning. Maar dat valt niet mee. De gesprekken lopen vast, op je mails komt geen antwoord en je hebt even geen idee hoe het verder moet. In je eentje kom je er niet uit. Eigenlijk heb je goed en passend advies nodig.

Dan bel, mail, chat, (twitter, facebook) je met DAS.

Je krijgt direct contact met iemand die rustig met je meedenkt en weet hoe hij je verder kan helpen. Een expert, of het nou een jurist, een financieel specialist, een mediator, een medewerker van het callcenter of een webcarespecialist is. Steeds met een luisterend oor. Dat eerste contact geeft meteen een goed gevoel. Er wordt geluisterd naar jouw specifieke uitdaging en op een prettige en passende manier op ingespeeld. Je weet dat er een betrokken expert achter je staat. Je merkt het aan je nachtrust, die komt weer terug.

Met DAS kom je verder
Je vertrouwt erop dat je met de expert verder komt omdat hij jou begrijpt en er meer verstand van heeft dan jij. Of het nou een juridische oplossing wordt, een goede onderhandeling, of een incasso-traject, dat maakt niet uit. Die expert van DAS weet dat er voor elke vraag meerdere oplossingen zijn en bedenkt samen met jou hoe je verder wilt. Hoe het ook afloopt, je staat er niet meer alleen voor. Als je lid kon worden van DAS, tekende je direct bij het kruisje. Omdat je hebt ervaren dat de mensen van DAS met je meeleven en omdat je gemerkt hebt dat je echt iets aan DAS hebt.

We laten je niet in de kou staan
Eigenlijk wil je de problemen liever voor zijn. Wij ook, dus net zo lief denken we mee over het voorkomen van juridische of financiële problemen. Als je een beroep op ons doet, staan we achter je en zijn we trots dat we je kunnen helpen. Ook als je niet bij ons verzekerd bent, laten we je niet in de kou staan. Beloofd. We hebben veel vernieuwende diensten waarmee we particulieren en ondernemers helpen en leveren altijd tegen heldere prijzen. We gebruiken graag al onze kennis van financiële en juridische zaken die wij in huis hebben om dat voor elkaar te krijgen, zodat jij opgelucht verder kunt.

Recht toegankelijk maken
Al sinds haar oprichting, meer dan 50 jaar geleden, maakt DAS het recht toegankelijk voor iedereen. Dat is onze bestaansreden, daar zijn we ooit voor opgericht en dat doen we nog steeds. Ooit deden we dat als rechtsbijstandverzekaar, inmiddels als financiële en juridische dienstverlener. We zien het misschien groot, maar we geloven dat we met onze juridische en financiële kennis de wereld een stukje beter maken. Dat doen we met betrokken mensen die jou op een slimme, open en optimistische manier verder helpen. Maar genoeg over ons: waarmee kunnen we je verder helpen?