Recht uit de praktijk

Recht uit de praktijk

Op deze pagina vindt u alle verhalen van Recht uit de praktijk. Ook kunt u kennismaken met de 4 juristen die vertellen over hun favoriete zaken. En hebt u een juridische vraag of wilt u meepraten over één van onze juridische verhalen? Laat het ons weten.

Stel uw vraag aan ons

Rechtsbijstandverzekering

Een juridisch conflict kan iedereen krijgen. Dan is het fijn als u een rechtsbijstandverzekering hebt.
Verzeker u volledig voor een lage premie.

Rechtsbijstandverzekering

Direct juridische hulp

Bent u niet verzekerd en zoekt u hulp bij een juridisch conflict? Dan is er Flexx van DAS.

Flexx van DAS
De co­lumns van Recht uit de prak­tijk

 

De 4 co­lum­nis­ten

Anke 

Anke Linssen
Anke is jurist bij DAS. Haar specialiteiten zijn onroerend goed, erfenissen en verzekeringsrecht. Anke is goed op de hoogte van spraakmakende zaken en  schrijft daar geregeld over in blogs en artikelen.

 Arthur 

Arthur van Eelen
Arthur is jurist bij DAS Letselschadehulp. Dagelijks helpt hij  mensen hun schade te verhalen. Bijvoorbeeld na een aanrijding of bedrijfsongeval. Zaken met veel emotie en enorme belangen.

Eva  

Eva Boon
Eva Boon was jarenlang advocaat en nu arbeidsrechtjurist bij DAS. Als teamleider bij de juridische Adviesdesk weet ze als geen ander welke juridische vragen er in Nederland leven.

Ramon 

Ramon van Lieshout
Ramon is jurist bij Flexx van DAS. Hij biedt hulp bij arbeidszaken en contractuele geschillen over onroerend goed. Maar in zijn columns deelt hij ook verhalen over andere onderwerpen.