In zak en as na bot­sing met vuil­nis­wa­gen

 

De klap kwam knetterhard aan. Randy zat gewoon in zijn auto achter de vuilniswagen te wachten, toen die ineens hard achteruit reed. Hij kon geen kant meer op. En toen die knal, met hevige nek- en schouderklachten tot gevolg. Ook psychisch kreeg hij een flinke knauw. Randy had hulp nodig. Juridisch en mentaal.
Arthur
Ik belde soms wel dagelijks met hem. Niet alleen om te horen hoe het met hem ging, maar natuurlijk ook om zijn vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld zijn arbeidsongeschiktheid en allerlei medische trajecten die gingen lopen.

Schadevergoeding

Randy wilde graag een schadevergoeding vorderen bij de aansprakelijkheidsverzekeraar van het vuilnisbedrijf. Ik heb alle contacten met deze verzekeraar onderhouden, heb ervoor gezorgd dat die regelmatig voorschotten betaalde en dat er medisch advies werd aangevraagd. Stap voor stap legde ik Randy uit hoe zijn zaak ervoor stond.

 

Morele steun

Ik ben daarvoor een keer bij Randy thuis geweest en hij is ook twee keer bij mij op kantoor langsgekomen. Door onze gesprekken kreeg hij greep op zijn situatie. Inmiddels heeft Randy ook een mooie schadevergoeding ontvangen. Al heeft hij nog steeds klachten, Randy is heel tevreden over de afhandeling van zijn zaak. En dan niet alleen met de juridische hulp, maar ook met het luisterend oor en de morele steun.

 

Wat moet je doen bij letsel door een ongeval? Download onze gratis informatiegids vol handige tips en informatie.

 

Dit verhaal is echt gebeurd: om privacyredenen hebben we de naam van de klant gefingeerd.