Concurrentiebeding controleren

U heeft een aanbod gekregen om bij een nieuwe werkgever aan de slag te gaan. Of u wil misschien wel voor jezelf beginnen. Maar, laat uw getekende concurrentiebeding bij uw huidige werkgever dat wel toe? Onze arbeidsjuristen checken dit snel. Zodat u met een gerust hart uw plannen kunt realiseren en u nieuwe arbeidscontract kunt tekenen.

  • Gesprek met een ervaren jurist
  • Inzicht in uw situatie en juridische mogelijkheden
  • Concrete tips en advies voor het beste resultaat
€ 399,- of in 2 termijnen
Bestellen

Dit product wordt uitgevoerd door Flexx van DAS, een 100% dochter van DAS.Hoe gaan wij voor u aan de slag?

1. Intakegesprek

Zodra we u betaling hebben ontvangen, bepalen we welke jurist de juiste kennis en ervaring heeft om u te helpen. Deze neemt telefonisch contact met u op. In het gesprek maakt u kennis met uw jurist en bespreken jullie jouw situatie. Voor een goede beoordeling van uw rechtspositie wil uw jurist natuurlijk zoveel mogelijk relevante informatie van u. Hij stelt u meestal direct enkele vragen en hij vertelt u welke informatie of documenten hij verder nodig heeft.

Let op: we berekenen bij het controleren van een contract met meer dan 5 pagina's een meerprijs van € 60 per extra pagina.

2. Concurrentiebeding opsturen

In het intakegesprek laat uw jurist weten welke documenten en informatie u nog moet verzamelen. Het is belangrijk dat u die zo snel en volledig mogelijk opstuurt. Pas wanneer de jurist alle informatie heeft ontvangen, kan hij een goede inschatting maken van uw situatie.

3. Schriftelijk advies

Nadat uw jurist alle informatie heeft bekeken, laat hij u schriftelijk weten hoe hij tegen de zaak aankijkt. In dit advies leest u onder meer:

  • of het contract rechtsgeldig is.
  • welke vervolgstappen u het beste kunt zetten.
  • praktische tips voor een zo optimaal mogelijk contract.
  • wat de bepalingen uit het contract concreet voor u betekenen.

4. Toelichting en vervolgstappen

Uw jurist neemt telefonisch contact met u op en licht zijn advies toe. U kunt het advies rustig met uw jurist bespreken en eventuele vragen stellen over punten die u niet duidelijk zijn. Samen bepaalt u uiteindelijk of u vervolgstappen wilt ondernemen, welke dat zijn en hoe u daarbij te werk gaat.

Vervolgstappen
Na het beoordelen van uw situatie kunnen wij ook voor u gaan onderhandelen met de tegenpartij. Wij kunnen beoordelen & onderhandelen ook in één pakket aanbieden.

Neem contact op
Wilt uw weten wat in uw situatie de beste aanpak is? Neem contact op met onze specialisten: 088 3279 886. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 8.30 uur tot 17.30 uur.