Down­load gra­tis voor­beeld­brie­ven

Hebt u te maken met een (juridisch) conflict en wilt u graag een juridische brief schrijven? Wij helpen u op weg met diverse voorbeeldbrieven. Deze bieden wij geheel vrijblijvend aan om u zo goed mogelijk op weg te helpen.

Er zijn verschillende voorbeeldbrieven. Bijvoorbeeld voor het indienen van een klacht over uw reis, het maken van bezwaar tegen een verkeersboete of het aanvragen van ouderschapsverlof.

Contact met DAS

(020) 651 8815

maandag t/m donderdag van 08:00 - 20:00 uur en op vrijdag van 08:00 - 17:30 uur.

  • Direct gratis downloaden
  • Helder advies over uw situatie
Werk en inkomen

Conflict op het werk? Wij hebben diverse voorbeeldbrieven waarmee u kunt protesteren tegen uw ontslag of een verzoek tot loonvordering kunt indienen. Maar ook als u ouderschapsverlof wilt opnemen.

Nu downloaden
Wonen

Wij hebben diverse (informerende) brieven en verzoeken die u kunt gebruiken bij conflicten rondom uw woning. Bijvoorbeeld wanneer u overlast hebt van de buren, maar ook als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ-waarde.

Nu downloaden
Aankopen & Geld

Wij hebben diverse (klachten)brieven die u kunt gebruiken als het gaat om uw aankopen en geld. Als u het oneens bent over uw energierekening of een aankoop wilt annuleren.

Nu downloaden
Reizen & Verkeer

U hebt een parkeerboete ontvangen of wilt een vergoeding voor uw vertraagde vlucht. Wat nu? Wij helpen u op weg met de gratis bezwaarschriften.

Nu downloaden