On demand

Juridische hulp zonder verzekering

Heb je geen rechtsbijstandsverzekering van DAS, maar wel juridische hulp nodig? Ook dan staan de juristen van DAS voor je klaar. Direct hulp voor een vast bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en betaal je alleen voor wat je nodig hebt.De voordelen van DAS On Demand

 • Geen verzekering nodig
 • Direct hulp van onze ervaren jurist
 • Vaste en scherpe tarieven
 • Geen verrassingen achteraf

Zo werkt het

Als je een juridisch conflict hebt of er juist een wilt voorkomen, staan wij voor je klaar. Jij bepaalt hoe wij helpen. Vraag ons bijvoorbeeld om te onderhandelen met de tegenpartij of op te treden bij een gerechtelijke procedure. We helpen je ook om afspraken juridisch waterdicht vast te leggen. Je kunt ons eenvoudig online inschakelen of eerst bellen voor advies.

  8.4

  Rapportcijfer van klanten voor dienstverlening van DAS

  Waar kunnen we je mee helpen?

  We kunnen je helpen met conflicten rondom verschillende thema's. Ook staan we je bij als je documenten wilt laten opstellen of controleren, of als je letselschade hebt opgelopen.


  Wonen

  Op televisie zie je vaak genoeg programma’s over slecht uitgevoerde verbouwingen of bonje met de buren. Dat overkomt altijd een ander, dacht je. Maar ook bij jou kan er een discussie met je buren of aannemer ontstaan waar je niet meer samen uit komt.


  Ontslag

  Zoek je hulp bij ontslag? Wil je krijgen waar je recht op hebt? Wil je je baan behouden? Of een ontslagregeling die alle afspraken goed weergeeft? DAS On Demand geeft je de beste juridische hulp voor een vast en scherp bedrag. In welke situaties?


  Letselschade

  Je hebt een ongeluk meegemaakt en hebt letselschade. Dan wil je zeker weten dat er goed voor je wordt gezorgd. En dat je krijgt waar je recht op hebt. Je wil je leven weer op orde krijgen. De letselschadespecialisten van DAS geven je passend letselschade advies. Meestal is deze hulp bij letselschade zelfs gratis.


  Werk en inkomen

  Juridische conflicten op het gebied van werk of inkomen zijn vervelend en kunnen je behoorlijk onzeker maken. Dan is het fijn om een ervaren jurist naast je te hebben die het voor je opneemt. En die bovendien expert is in oplossen van dit soort situaties. Wij doen er alles aan dat je krijgt waar je recht op hebt.


  Aankopen

  Je hebt een product of dienst gekocht, maar wat je vervolgens geleverd krijgt voldoet niet aan je verwachtingen. Je hebt er een tijdje op moeten wachten, maar niet hier op. Onze juristen hebben vaker met dit bijltje gehakt, en kunnen je dan ook als geen ander hierin bijstaan. Zodat je krijgt wat je wél had willen hebben.  Heeft deze informatie je geholpen?

  We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.