Innoveer met ons mee

De wereld verandert razendsnel, wij veranderen mee. Samen met partners bedenken wij innovatieve oplossingen voor onze klanten. Zo houden wij onze rechtshulp toegankelijk én betaalbaar. Onze partners zijn bijvoorbeeld legaltechbedrijven, start-ups en universiteiten. Maar ook jij kan onze partner worden! Heb jij diezelfde passie voor innovatie als wij? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Partnernetwerk

DAS is continu op zoek naar partners om haar distributienetwerk mee te versterken. Graag gaan we in gesprek. Met welke oplossingen zouden we jouw klant kunnen ondersteunen?

Maak kennis met DAS

Een kop koffie drinken om nader kennis te maken? Dat kan natuurlijk! Mail naar innovatie@das.nl of bel 020 6 517 517.

Samen innoveren? Neem contact met ons op

Werk jij bij een organisatie die zich bezighoudt met innovatie binnen de juridische sector? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar innovatie@das.nl. Wij gaan graag met jou in gesprek. Deze partners gingen je voor...

DAS en Juriblox ontwikkelen VSO-checker

DAS en Juriblox hebben hun krachten gebundeld om de VSO-checker te ontwikkelen. Dit is een AI-platform dat vaststellingsovereenkomsten beoordeelt. Hierdoor krijgen onze juristen meer ruimte om hun cliënten persoonlijke aandacht te schenken in ontslagzaken.

DAS en insurtech Alicia maken juridische hulp ‘embedded’ toegankelijk voor zzp’ers

DAS is de eerste partij in Nederland die ‘embedded’ juridische hulp biedt. Samen met Alicia geven we zzp’ers toegang tot innovatieve, flexibele en laagdrempelige rechtshulp. De embedded oplossing is sinds medio 2022 beschikbaar bij een groot aantal partners, waaronder als eerste de mobiele app van Knab.

DAS en Aviclaim helpen reizigers bij vluchtvertraging

DAS en Aviclaim werken samen om reizigers te helpen bij een vertraagde of geannuleerde vlucht. Zij kunnen online een check doen om te zien of zij in aanmerking komen voor een vergoeding. Kom je in aanmerking? Dan helpen we jou om die vergoeding ook daadwerkelijk te krijgen.

Samen scheiden op Uitelkaar.nl

Scheiden is moeilijk en vervelend, maar je hoeft dit niet alleen te doen. Vanaf januari 2019 werken wij samen met Uitelkaar.nl: een online platform waar partners hun scheiding stap voor stap en in overleg met elkaar kunnen regelen.

Zorgeloos ondernemen met NN Legal Fit

Legal Fit is een juridisch platform dat DAS samen met Nationale-Nederlanden heeft ontwikkeld. Het platform biedt veel mogelijkheden: juridische documenten opstellen, je bedrijf laten analyseren of een scan om te kijken of je bedrijf wel AVG-proof is. Met Legal Fit richt Nationale-Nederlanden zich met name op starters, zzp’ers en mkb’ers.

DAS en JuriBlox samen voorop in juridische innovatie

In 2018 was de nieuwe privacywetgeving de reden voor DAS om een samenwerking aan te gaan met legal-tech-partner JuriBlox. DAS ontwikkelde samen met JuriBlox DAS Privacy Protect, een digitaal zelfhulpportaal om te voldoen aan de nieuwe AVG-wetgeving. Inmiddels is JuriBlox uitgegroeid tot een belangrijke legal-tech-partner van DAS. JuriBlox ontwikkelt samen met DAS nieuwe producten en proposities, maar denkt ook mee over het efficiënter inrichten van ons bedrijf door onder andere het werk van juristen te automatiseren en digitaliseren.

Aviclaim en DAS bieden juridische hulp op voucherplatform Checkkie.nl

In 2020 brak de coronapandemie uit. Er ontstond veel onzekerheid. Er werden heel veel vluchten, vakanties, concerten en evenementen geannuleerd. In plaats daarvan kregen mensen vouchers aangeboden. Daarover kwamen bij DAS heel veel vragen binnen. DAS lanceerde in samenwerking met juridisch dienstverlener Aviclaim het platform Checkkie.nl om antwoord te geven.

1 van 4
Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.