Juridische hulp met alle aandacht

Heb je een juridische vraag of heb je misschien al een conflict? Wij helpen je graag verder.

Soms is het handig dat je eerst zelf actie onderneemt.
Dan kunnen wij je daarna beter helpen. Klik hieronder op de situatie die op jou van toepassing is en lees meer over de vervolgstappen.

Zaak gemeld? Zo helpen wij je verder

Als jouw probleem onder de dekking van jouw rechtsbijstandverzekering valt, schatten we in welke hulp je nodig hebt. Vaak ben je al geholpen met een goed persoonlijk advies. Dat is onze ervaring. Heb je meer hulp nodig? Dan krijg je een vaste juridisch specialist. Die stelt in overleg met jou het plan van aanpak op en gaat voor jou aan het werk. Natuurlijk blijf je op de hoogte van de voortgang. Lees meer over hoe we je verder helpen.

Veelgestelde vragen

Het kan zijn dat je voor de juridische hulp een eigen bijdrage of eigen risico betaalt. Je ziet op je polisblad of je een eigen bijdrage of eigen risico hebt en welk bedrag je per conflict zelf betaalt.

In de polisvoorwaarden lees je hoe het werkt en ook wanneer je geen eigen bijdrage of eigen risico hoeft te betalen.

Er is nog een andere situatie waarin je een eigen risico hebt. Namelijk als er een gerechtelijke of administratieve procedure gevoerd wordt waarvoor het niet verplicht is een advocaat in te schakelen. Als je in zo’n geval ervoor kiest om je te laten bijstaan door een rechtshulpverlener die niet in dienst is van DAS, dien je een eigen risico betalen. Hoe hoog dit eigen risico is, staat in de polisvoorwaarden. Kies je er in zo’n procedure voor om je te laten bijstaan door een deskundige van DAS? Dan hoeft je dit eigen risico niet te betalen.

Je leest ook alles over de eigen bijdrage in deze flyer.Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Complimenten van klanten

Dit zeggen onze klanten over ons.

DAS heeft ons super geholpen

De heer Broeren

"Perfecte juridische assistentie, duidelijke woorden en uitleg, correct met afspraken en agenda, de jurist van DAS heeft ons super geholpen met het geschil met mijn werkgever. Zonder u/ jullie hadden we dit niet gekund, in deze wereld van regels en wetgeving. Hiervoor nogmaals dank."

Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde

Mevrouw Voorneveld

"DAS heeft mij fantastisch geholpen met een arbeidskwestie. De juriste heeft me heel fijn ondersteund in het proces, was goed bereikbaar en dacht heel fijn mee. Ik had echt het gevoel dat ze mijn belangen behartigde en voor mij streed. De communicatie was fijn en snel en gaf mij veel vertrouwen. Dit scheelde mij ook veel stress. Dankzij haar is de kwestie naar mijn volledige tevredenheid opgelost. Namens deze weg wil haar nogmaals bedanken."

Ik heb de juridische hulp van DAS als zeer goed en professioneel ervaren.

Mevrouw Schoep

"De jurist die namens DAS onze zaak behandelde heeft mij erg fijn geholpen bij mijn zaak. Hij was vaak goed bereikbaar per telefoon maar zeker ook per mail. Hij reageert snel en had ook ideeën voor oplossingen in het geschil met mijn werkgever. Ik heb de juridische hulp van DAS als zeer goed en professioneel ervaren. Nogmaals dank daarvoor!"

Klantbeoordeling


0 reviews
1 van 4