Wat doen we bij DAS

Of je nu als particulier of ondernemer bij ons aanklopt, wij helpen je om problemen op te lossen - of nog beter: te voorkomen. Dat doen we met juridische bijstand. Het maakt niet of je bij ons verzekerd bent of niet. Ontdek snel wat we voor jou kunnen betekenen.

DAS in de maatschappij

Keuzes die we vandaag maken, hebben invloed op hoe de wereld er morgen uitziet. Ontdek wat DAS doet om impact te maken voor werknemers, klanten én de maatschappij.

Geschiedenis van DAS

Onze oorsprong ligt in de Franse stad Le Mans. In 1917 richt het bestuur van Automobile Club l’Ouest de vereniging van rechtsbijstand op, La Défense Automobile et Sportive (DAS). Leden van de Automobile Club kunnen in geval van autoschade een beroep doen op rechtsbijstand om schade bij de wederpartij te claimen.

Jaarverslagen

We maken juridische hulp zo toegankelijk mogelijk. Door onze kernactiviteiten te versterken en onze dienstverlening te moderniseren willen we ervoor zorgen dat juridische hulp voor onze klanten altijd binnen handbereik is. Nu en in de toekomst.

Innovaties

De wereld verandert razendsnel, wij veranderen mee. Samen met partners bedenken wij innovatieve oplossingen voor onze klanten. Zo houden wij onze rechtshulp toegankelijk én betaalbaar. Onze partners zijn bijvoorbeeld legaltechbedrijven, start-ups en universiteiten. Maar ook jij kan onze partner worden! Heb jij diezelfde passie voor innovatie als wij? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen.

Dienstverlening

Wij helpen jou om problemen op te lossen. Of, nog beter, om die te voorkomen. Of je nu particulier of ondernemer bent. Verzekerd of niet. Jij krijgt van ons de juridische hulp die je nodig hebt. Speciaal voor jou, in jouw situatie.