Wat doen we bij DAS

Wij helpen jou om problemen op te lossen. Of, nog beter, om die te voorkomen. Of je nu particulier of ondernemer bent. Verzekerd of niet. Jij krijgt van ons de juridische hulp die je nodig hebt. Speciaal voor jou, in jouw situatie.

Rechtsbijstand voor iedereen

Ontslagen? Een zakelijk conflict? Gedoe met je aannemer? Wij helpen je altijd. Ook als je niet bij ons verzekerd bent. Dat is onze maatschappelijke rol.

Er zijn bij ons meer dan 800 juridisch specialisten actief in meer dan 40 rechtsgebieden, onder wie ruim 130 advocaten, . Voor jou is er altijd een juridisch specialist, voor jouw probleem, jouw situatie..


Jouw verzekering voor de beste oplossing

Ben je verzekerd bij DAS? Dan kan jij altijd rekenen op deskundige hulp van onze juridisch specialisten. Jij krijgt persoonlijk advies en altijd de beste oplossing voor jouw situatie. Lees meer over verzekeren via een adviseur.

Ben je niet verzekerd?

Ben je niet verzekerd bij DAS? Ook dan zetten onze juridisch specialisten zich vol voor je in. Met Rechtshulp On Demand krijg je een juridische oplossing voor een vast bedrag. Dat weet je vooraf. Je betaalt dan alleen voor de hulp die je op dat moment nodig hebt. Je kunt ook gebruikmaken van onze claimservice?

Je kiest uit deze juridische diensten

Rechtsbijstandverzekering: altijd een juridisch specialist bij de hand.

  • Rechtshulp On Demand: juridische hulp voor een vast bedrag.
  • Claimservice: vaak gratis materiële schade of letselschade verhalen.
  • Mediation: zoals bij echtscheidingen, erfenissen en burenruzies.

Je kunt ook bij ons langskomen

Je bent altijd welkom in een van onze kantoren in Amsterdam, Arnhem, Den Bosch, Groningen, Roermond, Utrecht of Zoetermeer. Bekijk alle adressen.


Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.