Wat draagt DAS bij aan de maatschappij?

Keuzes die we vandaag maken, hebben invloed op hoe de wereld er morgen uitziet. Lees hier wat DAS doet om impact te maken voor collega’s, klanten én maatschappij.

Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties

Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. We dragen ons steentje bij aan een betere samenleving. Wij zetten ons in voor deze duurzame doelen van de Verenigde Naties:

  1. Gelijke kansen: we zetten ons in voor gelijke rechten en empowerment van vrouwen en meisjes.
  2. Verminderen van ongelijkheid: we werken aan het verminderen van ongelijkheid.
  3. Klimaatverandering: we dragen bij aan de strijd tegen klimaatverandering.
  4. Veiligheid en recht: we streven naar bevordering van veiligheid en recht voor iedereen.

Hoe we dat doen? We zijn actief bezig met juridische zelfredzaamheid, gelijke behandeling en inclusiviteit, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, en klimaatverandering.

Juridische hulp en zelfredzaamheid

Juridische hulp moet toegankelijk zijn voor iedereen. Dus ook voor jou. Wij helpen je bij juridische problemen, ook als je niet bij ons verzekerd bent. Je vindt op das.nl gratis juridische informatie. Je vindt er stappenplannen en voorbeeldbrieven om je te helpen in lastige situaties. Heb je hulp op maat nodig? Dan kun je natuurlijk bij ons terecht. Met of zonder verzekering.

Gelijke behandeling en inclusiviteit

Wij zijn een diverse en inclusieve organisatie. Of het nu gaat om zichtbare verschillen - denk aan geslacht, leeftijd en etniciteit - of minder zichtbare verschillen - zoals religie, seksuele voorkeur en opleidingsniveau. Zo maken we ons bedrijf toegankelijk voor iedereen.

We zijn ook toegankelijk voor verschillende klanten. Onze taalcoaches zorgen er bijvoorbeeld voor dat we duidelijke communiceren en juridische taal vermijden of uitleggen. Zo maken we onze hulp toegankelijk voor iedereen.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Wij investeren in persoonlijk leiderschap en de vitaliteit van medewerkers. We richten ons op een gezonde werkomgeving en proberen ziekte en arbeidsongeschiktheid te voorkomen.

Klimaatverandering

We verkleinen onze impact op het klimaat door bijvoorbeeld onze kantoorlocaties energiezuinig in te richten en door duurzaam te beleggen. Ons duurzaamheidsbeleid verbeteren wij voortdurend in samenwerking met onze partners.

Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.