Hulp bij letselschade

Je hebt een ongeluk meegemaakt en hebt letselschade. Dan wil je zeker weten dat er goed voor je wordt gezorgd. En dat je krijgt waar je recht op hebt. Je wil je leven weer op orde krijgen. De letselschadespecialisten van DAS geven je passend letselschade advies. Meestal is deze hulp bij letselschade zelfs gratis.

Bel nu voor gratis advies: 085 013 6917


Hoe kunnen wij je helpen?

Direct hulp inschakelen

Heb je letselschade? Schakel dan meteen een letselschadespecialist van DAS in. Deze geeft jou passend letselschade advies en ondersteunt je bij alle stappen. We bellen je op werkdagen binnen 24 uur terug om jouw situatie te bespreken.

Plan een adviesgesprek

Wil je graag eerst iemand spreken over jouw situatie? Bel ons dan op 085 013 6917 of plan een gratis adviesgesprek in op maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 17:30 uur.

1 van 2

Ik heb letsel, wat moet ik doen?

Ben je aangereden in het verkeer? Aangevallen door een hond? Of gevallen over een scheve stoeptegel? Je hebt waarschijnlijk recht op een schadevergoeding als iemand anders verantwoordelijk is voor jouw letsel. Wacht niet te lang en vraag letselschade advies. Zo weet je waar je aan toe bent en welke stappen je moet ondernemen om te krijgen waar je recht op hebt.


Zo gaan we voor jou aan de slag


Het letselschadejuristenteam

2023_-_Letselteam.jpg

Het team Letselschadehulp van DAS, van links naar rechts: Tim Gmelig Meijling, Yasmine Touchane, Gaby Schilder, Burak Bekdur, Saskia van Splunter, Monet Dijkman, Fabrice Fouchier, Nanette Mikker, Sanne de Boer, Angela Koningsveld, Andjala Charan, Remy van der Wal, en Marlou Houtenbos. Niet op de foto: Arthur van Eelen.

Vraag een gratis second opinion aan voor letselschade-advies

Wil je een tweede paar ogen die naar jouw zaak kijkt? Of heb je een aanbod voor een schadevergoeding gekregen en heb je nog geen belangenbehartiger? Laat een letselschadespecialist met je meekijken. Zo weet je zeker dat je krijgt waar je recht op hebt. Vraag nu een gratis second opinion voor letselschade-advies aan: samen bespreken we de mogelijkheden in jouw situatie.Second opinion aanvragen
Heeft deze informatie je geholpen?

We horen graag je feedback. Daarmee help je ons om deze informatie verder te verbeteren.

Wat kun je verwachten van onze juristen?

Andjala Charan - Jaddoe

Medewerker support


“Voor mij is het belangrijk dat cliënten zich niet als een “nummer” behandeld voelen, maar als een mens. Wij als team staan klaar voor hen die onze hulp nodig hebben bij het verhalen van (letsel)schade!”

Angela Koningsveld-Volkert

Senior Medewerker support


“Ik hou ervan om werk uit handen te nemen en ben pragmatisch ingesteld. Dankzij mijn flexibele instelling pas ik me snel aan aan veranderende omstandigheden.”

Arthur van Eelen

Senior Jurist Personenschade


“Erkenning van het letsel is minstens zo belangrijk als het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding.”

Burak Bekdur

Jurist Personenschade


“Het geeft mij veel voldoening wanneer ik anderen kan helpen. Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt!”

Fabrice Fouchier

Senior Jurist Personenschade


“Ik kijk ook naar de praktische problemen die door het letsel zijn ontstaan, het gaat om meer dan alleen een vergoeding.”

Marlou Houtenbos

Jurist Personenschade


“De gevolgen van letselschade zijn vaak enorm ingrijpend. U als slachtoffer moet altijd centraal staan.”

Monet Dijkman

Jurist Personenschade


“Het oplopen van letselschade kan behoorlijk heftig zijn. Terwijl het slachtoffer zich richt op zijn of haar herstel, zorg ik voor de behandeling van de letselschadezaak. ”

Nanette Mikkers

Jurist Personenschade


“Het slachtoffer dient zich te kunnen focussen op zijn of haar herstel. Het creëren van een financieel vangnet draagt hier aan bij.”

Sanne de Boer

Jurist Personenschade


“Met het bieden van een luisterend oor en de juiste juridische hulp, kan het slachtoffer zich richten op het herstel.”

Saskia van Splunteren

Medewerker Letselschadehulp


“Recht doen aan het leed, want soms is er zo veel stuk. Ik zet me daarom volledig in voor de mensen die bij mij aankloppen.”

Tim Gmelig Meijling

Manager Letselschadehulp


“Een ongeval kan enorme impact hebben. Ook op uw omgeving. Wij helpen met het juridische stuk, zodat u zich kunt richten op uw herstel.”

Yasmine Touchane- Oqbani

Jurist Personenschade


Het geeft mij voldoening om slachtoffers bij te staan in hun herstelproces door de juridische rompslomp op mij te nemen.

1 van 12

Veelgestelde vragen

Wanneer heb je recht op hulp bij letselschade?

Brengt iemand je letselschade toe? Dan heb je recht op een schadevergoeding. Niet in iedere situatie erkent de tegenpartij aansprakelijkheid. Hulp bij letselschade is in deze situaties vaak kosteloos.

Wat kan een letselschadespecialist voor mij doen?

De letselschadespecialisten van DAS geven een passend advies over jouw situatie en ondersteunen je bij iedere stap. Hierbij bepalen we:

  • Wie er aansprakelijk is;
  • Verzamelen van de juiste gegevens;
  • Voorschot schadevergoeding aanvragen;
  • Onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen over schadevergoeding;
  • Nette afronding en afwikkeling.

Hoe lang duurt het proces van een letselschadeclaim?

De duur van een letselschadeclaim hangt af van de complexiteit van de zaak. Ook kan het proces vertragen wanneer de andere partij niet bereid is om mee te werken of om te onderhandelen. Sommige claims handelen we binnen enkele maanden af, terwijl andere jaren kunnen duren. Vraag daarom altijd hulp bij letselschade.

Wat moet je doen als je letselschade hebt opgelopen?

Breng eerst jezelf in veiligheid. Zorg dat je daarna medische hulp zoekt. Dit is belangrijk om jezelf goed te laten nakijken en om je letsel te laten documenteren. Neem daarna contact op met een letselschadespecialist om je zaak te bespreken en de juiste stappen te zetten om te krijgen waar je recht op hebt.

Moet ik naar de rechtbank als ik een letselschadeclaim indien?

Het komt bijna niet voor dat we met een letselschadeclaim naar de rechtbank moeten. We streven ernaar om letselschadezaken snel en soepel op te lossen door middel van onderhandelingen zonder dat er een rechtszaak nodig is.

Kan je een letselschadeclaim indienen voor een ongeval uit het verleden?

In sommige gevallen kun je nog steeds een letselschadeclaim indienen voor een ongeval uit het verleden. We adviseren om een claim zo snel mogelijk na het oplopen van het letsel. De kans is groot dat je in de tussentijd bonnetjes of bewijslasten kwijtraakt. Houd daarnaast ook rekening met de verjaringstermijn.

Hoe lang duurt een letselschadezaak?

De gemiddelde letselschadezaak wordt binnen twee jaar afgerond. De duur van een letselschadezaak is afhankelijk van het herstel van het slachtoffer. Niet alle schade kan namelijk meteen worden vastgesteld. Pas als er een medische eindsituatie is, kan de definitieve schadevergoeding berekend worden.

Waarom kan DAS mij gratis helpen bij letselschade?

De kosten van DAS om jou te helpen bij jouw letselschade zaak worden betaald door de verzekering van de aansprakelijke partij. Daarom hoef je niets aan DAS te betalen. En daarom is 100% van de uiteindelijke schadevergoeding voor jou. Er zijn wel uitzonderingen. Bijvoorbeeld bij een medische misser. Dan moet je eerst een deel zelf betalen. Is jouw claim succesvol? Dan krijg je dit deel weer terug. Neem contact met ons op als je wilt weten hoe het zit in jouw situatie.