DAS voor de Sport

In samenwerking met uw sportbond ondersteunt DAS uw sportvereniging bij alles wat uw bedrijfsvoering raakt. Via uw sportbond kunt u als vereniging gebruikmaken van DAS voor de Sport.

Op dit platform leest u meer over onze diensten. Ook vindt u hier de laatste ontwikkelingen op financieel en juridisch vlak.

U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer 088 327 9836, op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur.

Nieuws voor de Sport
Con­tact met DAS

Hebt u een vraag? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.
 

Juridische Adviesdesk voor de Sport

Als sportvereniging kunt u te maken hebben met  juridische vragen. Heeft u een vraag over de aanpassing van statuten, een verandering van het huurcontract van de accommodatie? Of een probleem met de gemeente, een sponsor of een trainer? Stel dan direct en gratis uw vraag aan de Juridische Adviesdesk voor de Sport.

Heeft u meer ondersteuning nodig dan het advies van onze juristen? Bijvoorbeeld voor  het bestuderen of opstellen van stukken of het behandelen van een juridisch geschil? Dat kan. We maken vooraf afspraken over de prijs zodat u achteraf niet wordt verrast door hoge kosten.

Stel direct uw vraag
Onze partners
AU BN GehandicaptensportNL KNAS KNBB KNDSB KNGU KNZB NADB NBB Nederlandse Culturele Sportbond Nederlandse Handboogbond Nevobo NHV NJBB NSKIV NTB NTTB NDB KNDB NOB NBF NTFU FC Reddingsbrigade NGF